Светът на шоубизнеса, както и почти всяка друга сфера, е

...
Светът на шоубизнеса, както и почти всяка друга сфера, е
Коментари Харесай

Емилия: Нищо няма да бъде така, както трябва

Светът на шоубизнеса, както и съвсем всяка друга сфера, е разтресен от съществени проблеми и промени, поради международната пандемия. Това не подмина и поп-фолк промишлеността. Освен с липса на участия по нощните заведения, някои реализатори отсрочват министър председатели на песни и даже цели албуми.

Емилия заяви значима вест за дълго чакания ѝ нов албум, озаглавен " Акула ". Както бе оповестено преди време, планът ще се популяризира под формата на двоен диск и за първи път на музикалния пазар на флаш памет, само че по проект трябваше да излезе на 13 ноември. С оглед на всичко, което се случва, певицата е взела друго решение, което заяви.

Виж още:

" Дни преди обещаната дата за промотиране на толкоз чакания ми албум – толкоз страсти, толкоз предпочитание и наслада бушуваха с наближаването на датата и отново вируса ни връхлетя с нова голяма мощ. Исках и имах голямото предпочитание да се случи нещо хубаво за мен и за моите фенове, само че всичко за промотирането и разпространяването на продукта е обвързвано с доста срещи и всеобщи контакти, които желая да избегна… " -обясни Емилия и добави още:

" Имайки поради ситуацията и всичко към нас, нищо няма да бъде по този начин, както би трябвало. Смятам, че на този стадий ще бъде по-добре да отложа излизането на " Акула " за 1 декември – дай, Боже. Точно този албум в действителност е доста скъп за мен. Не съм издавала поп-фолк албум от осем години. Извинявам се на всички, които като мен нямаха търпението да настъпи този ден. Вярвам,че ще срещна съгласие и всичко ще си дойде на мястото ", приключва посланието си Емилия. Ние сме сигурни, че чакането ще си заслужава, а певицата ще зарадва почитателите с качествена артикул.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР