Светът на модатазагуби един от своите любимци, предаде People. Джеф

...
Светът на модатазагуби един от своите любимци, предаде People. Джеф
Коментари Харесай

След борба със зависимостите и психични проблеми: Моделът Джеф Томас почина на 35 години

Светът на модатазагуби един от своите любимци, съобщи People. Джеф Томас, модел, инфлуенсър и арт съветник, умря на 35 години.

Снимка: Twitter

„ С натежали сърца разгласяваме кончината на моя брат Джеф в сряда, 8 март “, сподели Скайлър Рей Томасв фамилно изказване във Фейсбук.

„ Както сте наблюдавали през годините, Джеф пътуваше по света и живееше пълноценно. Това, което може би не знаете, ече Джеф се бореше със своите зависимости и проблеми с психологичното здраве, което в последна сметка докара до трагичната му гибел. “

Говорител на полицията в Маями заяви предPeople, че органите на реда са намерили тялото на Томас на 8 март в жилищна постройка в Маями.Съдебният доктор от окръг Маями-Дейд обаче заяви пред изданието, че повода за гибелта към момента не е открита.

„ Въпреки че борбите на Джеф бяха сложни, ние желаеме да го запомним катодобрия и грижлив човек, който беше. Той имаше заразително възприятие за комизъм, обич към музиката,изкуството и фамилията и пристрастеност да оказва помощ на другите. Той докосна живота на толкоз доста хора и паметта му ще живее в сърцата ни вечно “, гласи изказването от страницата на Скайлър.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР