Светът на модата е в траур. Роберто Кавали почина в

...
Светът на модата е в траур. Роберто Кавали почина в
Коментари Харесай

Над 600 милиона долара - какво ще се случи с богатството на Роберто Кавали

Светът на модата е в печал. Роберто Кавали умря в родния си град Флоренция на 83-годишна възраст, както беше доказано от фамилията и екипа му в обществените мрежи на 12 април.
 Роберто Кавали, Сандра Нилсон и дребният им наследник Джорджо - който дизайнерът посрещна на 82-годишна възраст
Роберто Кавали - на 82 години и татко за шести път

Понякога възрастта е без значение

Италианският дизайнер издъхна след дълго боледуване, оповестиха италианските медии. Той умря, оставяйки вдовица половинката си - шведския модел Сандра Нилсон - майка на шестото му дете, което е едвам на годинка.

Кралят на шарките, смелите цветове и животинските щампи постоянно е избягвал условностите и е търсил по-дивата страна на модата, с дизайни, основани за тези, които прегръщат смелата страна на модата.

Кавали остава сирак напълно дребен, когато нацистите убиват татко му. Роберто учи изящни изкуства, кариера, която в последна сметка ще комбинира с работата си като дизайнер.
 Снимка 661053

Интересното е, че през 80-те години, когато неговият характерен жанр можеше да ръководи света, той си взима отмора от стилните сцени и се завръща чак през 1994 година Но се завръща с същински гръм и тропот. Диви като Бионсе, девойките от Spice Girls и Дженифър Лопес са носили дръзките и неповторими модели на Роберто Кавали.
 Снимка 661054

Както може да се чака, дизайнерът е натрупал многомилионна сума, която след гибелта му ще бъде наследена. Но от кого?

Основна роля в наследството по принцип ще играе Сандра Нилсон, която е неговата партньорка от 2010 година, дружно със сина им Джорджо. Огромното му благосъстояние, оценено от Forbes на 600 милиона $, обаче ще бъде разпределено и сред петте други деца на дизайнера.
 Снимка 661052

Това са Томасо и Кристина  от Силванела Джанони и Робърт, Ракеле и Даниеле от втория му брак с Ева Дюрингер, напомня Showbizz Daily. Сред набора от активи е и Stora Rullingen - островът, който дизайнерът купува през 2015 година за два милиона $, с цел да се любува на огромната си пристрастеност: природата.
 Снимка 661051

Към това се прибавя и имението във Флоренция и голяма 27-метрова яхта със запазената марка на Кавали - леопардов принт, както той неведнъж е показвал в обществените мрежи. Не може да се отхвърли, че италианският дизайнер изцяло справедливо е натрупал благосъстоянието си и е значимо да отдадем респект на този фешън талант, тъй като работата на Роберто Кавали ще си остане безконечна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР