Светът на игрите и модната индустрия може да изглеждат като

...
Светът на игрите и модната индустрия може да изглеждат като
Коментари Харесай

Новата игра на модната революция

Светът на игрите и стилната промишленост може да наподобяват като странна композиция, само че границите се размиват, защото поколението Z от ден на ден вижда гейминга като неразделна част от своята еднаквост и метод на себеизразяване. Помислете за Roblox, платформа за потребителски генерирано наличие с над 235 милиона дейни консуматори към 2023 година Това е освен това от платформа за игри – това е преуспяващ виртуален център, където потребителите могат да изследват, да поддържат връзка и да построяват свои лични прекарвания.

Това е и място, където модата оживява по способи, непознати до момента. В тази цифрова детска площадка потребителите могат да основават, търгуват и показват свои лични неповторими тоалети, прически и аксесоари, изразявайки своя жанр без ограничавания от действителния свят като цена, изпълнимост или публични правила.
Изгряващи дизайнери 
Тази цифрова фешън гражданска война се води по метод, сходен на други революции на наличието в цифровото пространство. Разпродадените цифрови сбирки са плод на въображението на някои от най-креативните мозъци в пространството и те са консуматори, трансформирали се в създатели. Дизайнери като Самуел Джордан, прочут в Roblox като Builder_Boy, и Rush (Rush_X). Тяхната работа се простира надалеч оттатък концепцията за виртуално облекло. Става въпрос за оформяне на виртуални идентичности, поощряване на общественост към модата и овластяване на потребителите да показват себе си по метод, който е правилен за тях.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР