Светът е за двама“ може да е клише, но тази

...
Светът е за двама“ може да е клише, но тази
Коментари Харесай

Светът е за двама: Четири зодии получават стрелата на Купидо...

" Светът е за двама “ може да е факсимиле, само че тази фраза разказва най-добре астрологичната прогноза за 2023 година в сантиментален проект, описват от Elite Daily.

В допълнение към нормалните преноси Марс-Венера (включително ретроградна Венера от 22 юли до 3 септември 2023 г.) е значимо да се означи, че на 17 юли при възлите на ориста - Северен и Южен, ще се реализира промяна на знаците. Тогава възлите навлизат в астрологичната ос на два знака: Овен, ръководен от Марс, и Везни, ръководен от Венера.

Известни още като „ Любовниците на Космоса “, аспектите Марс-Венера се преглеждат, когато става дума за тематики на романтиката и съблазняването. И до момента в който това е едно от многото астрологични събития, които би трябвало да се вземат поради през 2023 година, самият факт, че възлите на ориста ще задействат оста Марс- Венера, прави 2023 година още по-важна за взаимоотношенията.

Четири зодии е най-вероятно да бъдат изумени от стрелата на Купидон през новата година, научаваме от астролозите на Elite Daily.



Везни

Любовният ви живот евентуално ще извлече изгоди от астрологичните преноси през 2023 година. Особено значимо ще е въздействието на Юпитер – планетата на шанса, експанзията, изобилието и просперитета. През огромна част от годината Юпитер ще се движи през Овен, носейки приток от благоприятни условия за партньорство и доближаване с другите, като в същото време възвръща вярата и очакванията ви що се отнася до взаимоотношения.

Не се бойте да изпробвате шанса си и да употребявате шанса си с някого, с който бихте прекарали остатъка от своя живот. Споменавайки това, Северният възел също ще навлезе в Овен през юли, внасяйки фокус и подтик в седми дом от вашата рождена карта, обвързвана със съществени връзки. За тези от вас, които мечтаят за звука на сватбени камбани, знайте, че тази област от вашата карта се отнася до брака - единствено споделяме!

Скорпион

Търсите верния човек за себе си? Независимо дали сте подготвени да се обвържете, през 2023 година ви чака нещо. Възлите на ориста ще сменят знаците, завършвайки пътуването си през първи дом от наталната ви карта, обвързван с вашата персона, както и със седми дом, отговарящ за вашата половинка. Два месеца преди този момент да се случи Юпитер ще се причисли към Северния възел в Телец чрез седми дом от вашата рождена карта, отговарящ за взаимоотношенията с вашия сътрудник.

Юпитер усилва всичко, с което влезе в контакт, тъй че от 15 май шансът, просперитетът и изобилието ще се настанят в тази област от живота ви. Светът знае, че сте пословични със собственическото си отношение към тези, които обичате, и този път имате опрощение за това.



Стрелец

Тази година освен стартирате да изразявате себе си неповторим метод, само че и както постоянно се чувствате въодушевени да отворите сърцето си за безкрайните благоприятни условия. Това важи в особена степен за вашия небесен шеф, Юпитер, който през първата половина на 2023 година минава през Овен - пети дом от вашата натална карта, отговарящ за обич, пристрастеност и наслаждение. Но това не завършва дотук.

В допълнение към въпросния пренос, който ви благославя с шанс, обилие и разцъфтяваща романтика, Северният възел ще навлезе в Овен през юли, внасяйки фокус и сила в тази област от живота ви. Призовани сте да поемете самодейността, изключително що се отнася до желанията на сърцето ви.

Козирог

2023 ще бъде година, изпълнена с обич, романтика и страст. Вероятно ще започнете да усещате този резултат през втората половина, откакто Юпитер – планетата на вярата, вярата, изобилието и експанзията, навлезе в Телец на 16 май. Така тя се причислява към Северния възел посредством сантименталния пети дом от вашата рожден карта, обвързван с пеперудите в стомаха ви.

В последна сметка Телецът, ръководен от Венера, управлява региона от вашата карта. Тя има отношение към сърдечната ви чакра, по този начин че прави този небесен пренос още по-значим за вас. Да дадете късмет на любовта ще бъде по-хубаво от всеки път!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР