Светът е в студена война, не от последните няколко дни,

...
Светът е в студена война, не от последните няколко дни,
Коментари Харесай

Димо Гяуров и Нидал Алгафари: Ударите в Сирия имаха за цел да успокоят съвестта на Запада

Светът е в студена война, не от последните няколко дни, а от последните няколко години. Това се дължи на непрестанната ескалация на напрежението.

Това сподели в утринния блок на БТВ Димо Гяуров, някогашен шеф на Националната разследваща работа, който разяснява ракетните удари от страна на Съединени американски щати, Англия и Франция в Сирия. "Външната политика на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е отричане на политиката на предшественика му. В последните години Русия внезапно иззе самодейността от Съединени американски щати, НАТО и Запада. Америка направи ясно обръщение през последната седмица, че ударите нямат за цел да смъкват режима на Асад. Това успокои всички. Едва ли ще се стигне до по-силна ескалация на напрежението. Русия няма силите, с цел да отговори. Основната военна мощ към този момент не е на терен. В Сирия са останали паравоенни съветски формирования. Цялото съветско наличие коства доста пари

Мнението си по тематиката изрази и политическият пиар Нидал Алгафари. "Бшар Асад продължава да си прави към този момент седма-осма година каквото си желае. Тези удари бяха по-скоро, с цел да се успокои съвестта на западния свят, както и да се отклони вниманието от ставащото в Съединени американски щати и следствието против Доналд Тръмп и съветската интервенция в изборите. Тези удари бяха авансово планувани и всички бяха предизвестени. Западът трябваше да избира сред "Ислямска страна " и Башар Асад, като реши да избре по-малкото зло - Асад. Никой не загатва, че ИД не беше основана от сирийците. Тя беше основана от екстремисти от Дагестан и Чечня, които прекосяваха благосклоно под погледа на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила. Аз към този момент се чудя кой с кого се бие. Опитват се да създат един облик на Башар Асад, че е всемирски човек, само че при неговото ръководство джамиите се увеличаха двойно. Според мен има някаква мътна сделка да бъде изтласкан Иран от Сирия, тъй като Техеран се намеси доста мощно последните месеци. Някак си не отива до светския Асад да седят тюрбаните на аятоласите от Иран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР