Светът е в шок, след като Владимир Путин обяви частична

...
Светът е в шок, след като Владимир Путин обяви частична
Коментари Харесай

Американка похарчи 16 хил. долара за ядрен бункер, пълен с оръжия и храна за 25 години напред

Светът е в потрес, откакто Владимир Путин разгласи частична готовност и насочи смразяваща опасност за нуклеарна офанзива против Запада, в случай че той не спре да изпраща оръжия към Украйна.

Руският водач предизвести, че разполага с „ доста оръжия, с цел да отговори “ на това, което назова „ нуклеарен шантаж “ от страна на Съединени американски щати и Европа, и добави, че ще употребява „ всички нужни средства “ против тези, които се пробват да „ подчинят “ нацията му – в това число враговете в Украйна.



Междувременно всеки, който има опция, стартира да купува бункери и да се запасява с задоволително храна за години напред при положение на нуклеарна война. Това направи и 38-годишната американка Роуън Маккензи, която стана известна в ТикТок, откакто разкри подготовката си за деня на Страшния съд, написа Mirror.

Всъщност с приготовлението тя се захваща още преди 11 години, когато сметнала, че е редно да намерения по какъв начин да отбрани себе си и околните си при възможна нуклеарна опасност над страната ѝ.



За задачата тя се заема с построяването на под земята, предпазен от радиация, бункер, който оборудва с неща, нужни ѝ, с цел да оцелее при апокалипсис. Построяването му ѝ е коствало над 8 000 $. Първоначално тя стартира да се доставя с съществени артикули с дълъг период на валидност като фасул и ориз, които се научава да съхранява посредством опити и неточности.

Освен в храна за 25 години, Роуан е вложила и в оръжеен боеприпас – ако би трябвало да се отбрани или ѝ се наложи да ловува зайци и различен малък дивеч за издръжка.
„ Задължително изискване за всеки бункер е отбраната “, споделя тя. „ Трябва да се защитиш, изключително в такава обстановка. Трябва да имаш допустимо максимален късмет да оцелееш “, отбелязва тя в своя, изпълнен с голям брой видеа със препоръки за оцеляване.

Роуън твърди, че е похарчила по груби сметки общо към 16 000 $ за подготовката си за посрещането на нуклеарна офанзива. „ Подготвям се за момента, защото в никакъв случай не се знае какво може да се случи в идващия ден “, добавя Роуан.

Тя е уверена, че по-голямата част от запасите ще устоят до 25 години и има „ безупречна “ система за ротация, която да подсигурява, че няма никакви боклуци. В клипа, чийто брой лайкове и гледани непрестанно пораства, Роуан прави обиколка из своя скришен бункер, показвайки запасите си от храна, медикаменти и вода.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР