„Светът е срещу Путин, Путин е срещу света. Той се

...
„Светът е срещу Путин, Путин е срещу света. Той се
Коментари Харесай

Калин Янакиев: Путин държи ключовете за ада

„ Светът е против Путин, Путин е против света. Той се нарежда по този метод. Навремето малцината образовани русофили в България обичаха да произнасят една фраза на Райнер Мария Рилке „ Русия граничи с Бога”. В момента Русия граничи с пъкъла в най-буквалния смисъл на думата, защото ключовете за пъкъла и нуклеарното оръжие, са в ръцете на този психопатичен политик”. Това съобщи проф. Калин Янакиев в студиото на „ Здравей, България” по " Нова телевизия ".

По думите му Путин е заплашил света с нуклеарно оръжие и война с тотално заличаване. „ От друга страна, отново той обича да произнася фразата, която неговите първенци повтарят: „ Защо ни е света, в случай че Русия я няма в него?”. Никой не се готви да унищожи Русия, само че тази фраза желае да каже, че няма потребност да има свят, в случай че Русия не господства в него”, добави той.

„ Това е политическа психопатия, която се управлява от този човек. Ние сме в неповторима обстановка, нещата не се повтарят. Намираме се на прага на пъкъла и ключовете за него държи този умопобъркан, наименуван Путин”, разяснява Янакиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР