Светът е притаил дъх в очакването на третия мач между

...
Светът е притаил дъх в очакването на третия мач между
Коментари Харесай

Уайлдър готви "погребението" на Фюри с по-лек костюм

Светът е притаил мирис в упованието на третия мач сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Този уикенд двамата ще още веднъж ще се боксират за международната купа в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), а американецът се надява да си върне пояса, който британецът му лиши при последната им среща през 2020 година
Снимка: Reuters
Бронзовият бомбардировач бе нокаутиран от Циганския крал в седмия рунд, а след срещата Уайлдър упрекна костюма си за провалянето. Той твърдеше, че облеклото му е било прекомерно тежко - към 20 кг, и това се е отразило на представянето му.

Сега обаче Уайлдър няма да може да употребява този аргумент при загуба, защото новият му костюм, с който ще се появи в залата в Лас Вегас, е " доста по-лек ".

Снимки на новото създание на дизайнера Космо към този момент циркулират в обществените мрежи.
View this post on Instagram

" Ще бъде доста по-лек. Няма да има никаква драма. Изглежда ужасно. Той беше толкоз благополучен. Костюмът му пасва идеално ", разкри дизайнерът пред таблоида TMZ Sports.

" Той е в алено и черно като от нигерийско племе. Червеното значи заравяне - мачът ще бъде погребението на Тайсън Фюри ", прибавя Космо.
Снимка: Reuters
Фюри укори Уайлдър за държанието му след последния им мач. Циганския крал е уверен, че тези оправдания го вършат да наподобява слабоволев, по-малко мъж и по-лош боксьор, тъй като, " когато загубиш, би трябвало да го приемеш и да продължиш напред ".

Третият конфликт сред Фюри и Уайлдър ще бъде излъчен онлайн по RING, Voyo.bg и уеб страницата btvnovinite.bg. на 10 октомври от 6 ч. сутринта българско време. Боксовата церемония стартира два часа по-рано.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР