Светът е голям и странни истории дебнат отвсякъде. Като последната,

...
Светът е голям и странни истории дебнат отвсякъде. Като последната,
Коментари Харесай

158 предмета извадиха от корема на жена в Турция

Светът е огромен и странни истории дебнат отвред. Като последната, която идва от Турция. 

Лекарите в източната провинция Ван на Турция са шокирани, когато 24-годишна жена пристигна в незабавното им поделение, оплаквайки се от болки в корема. Това води до до интервенция, при която 158 железни предмета, в това число нокторезачка и игла, са отстранени от стомаха на пациента.

Жената е откарана в болничното заведение за лекуване и проучвания във Ван, откакто стартира да се оплаква от тежки стомашни конвулсии, явно породени от поглъщането на това, което лекарите скоро схващат, че е огромна железна игла.

Рентгеновата фотография обаче разкрива, че в стомаха на пациента има доста повече от едно непознато тяло.

По време на незабавна интервенция, траяла два часа и половина, са открити 158 предмета, включително нокторезачка, джобно ножче, нож за плодове, пинсети, пирони, игли, винтове и ключове, всички от които са деликатно извадени от стомаха на дамата.

По време на прегледа и последвалия разпит лекарите откриват, че младата жена има анамнеза за психически проблеми, които я принуждават да гълтам непознати предмети.
 Снимка 581437
Хирургът, направил интервенцията, доктор Юсуф Текеш, споделя: " Честно казано, и аз не повярвах първоначално. Първо си помислихме, че можем да премахнем обектите с ендоскопия, само че избрахме интервенция, тъй като самата игла беше прекомерно огромна. Натъкнахме се на шокираща сцена по време на интервенцията. Имаше 158 непознати предмета с разнообразни размери. Отстранихме ги всички. Пациентът ни е в положително положение. "

По-късно дамата е изписана от болничното заведение, като е помолена да се върне за следващо лекуване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР