Светът чака да види новото кралско бебе. Принц Хари и

...
Светът чака да види новото кралско бебе. Принц Хари и
Коментари Харесай

Светът чака да види новото кралско бебе

Светът чака да види новото кралско бебе. Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл би трябвало да покажат първородния си наследник през днешния ден, написа Агенция Франс Прес.

Хари разгласи в понеделник раждането на бебето , което е 7-мо в поредицата от престолонаследници на английския престол.

Prince Harry was so giddy after the birth of his son that he even thanked the horses behind him. But did you know one of them is from Canada?
— CBC News: The National (@CBCTheNational)

Принц Чарлз, дядото на бебето и първи престолонаследник, сега е в чужбина и съобщи, че " с неспокойствие чака " да види новия си внук.

Пред замъка Уиндзор, западно от Лондон, има доста доброжелатели, които се събраха да поздравят Хари и Меган, както и с вярата да видят бебето.

Момченцето към момента не е кръстено , като в пресата има доста спекулации, а заложните къщи осъществят съществени приходи от догатките по какъв начин ще се споделя детето. Някои чакат името да е извънредно за кралската фамилия, тъй като майката е американка и може да се търси символика на връзките сред Англия и Америка.-->

Prince Harry on his son's birth:

"It was amazing. Absolutely incredible. I'm so proud of my wife "
— Sky News (@SkyNews)

Много се разисква и къде е родила Меган Маркъл. Имаше спекулации, че тя избира да роди вкъщи. В последна сметка, съгласно най-малко два английски вестника, в последния миг Меган е била откарана от принц Хари и защитата му в частна болница, където престоят е по 15 000 лири на вечер.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР