Светъл ден: Тези зодии днес срещат късмет и добро –

...
Светъл ден: Тези зодии днес срещат късмет и добро –
Коментари Харесай

Светъл ден: Тези зодии днес срещат късмет и добро

Светъл ден: Тези зодии през днешния ден срещат шанс и положително – това вещае хороскопът за днешния празничен ден. Какво още са ви предначертали звездите за Великден, вижте:
Хороскоп за неделя 16 април 2023Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Денят е доста подобаващ, с цел да разгледате новите оферти за съдействие. Днес ще съумеете да диктувате своите условия на евентуалните си сътрудници, а това на никого няма да се стори необичайно. Обкръжаващите ще виждат у Вас експерт, с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата прелест ще Ви подсигурява вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте внимателни, което е доста рационално, тъй като надалеч не на всички, които през днешния ден Ви оферират да бъдете дружно в положително и зло, може да се има вяра.
Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив – той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.
Рак
Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате, по какъв начин влияете на обкръжавашите, и това от ден на ден стартира да Ви харесва. Днес ще имате късмет да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на голям брой хора. Те възприемат Вашите хрумвания съществено. Тогава за какво не вземете да извършите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са много огромни. Не надценявайте властта, която имате над хората, тъй като може да изпуснете огромна опция.
Дева
Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща.
Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни – от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.
Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.
Козирог
Днес ще Ви бъде много комплицирано да разберете Вашия обичан човек,неговите способи, стремежи, планове, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но в случай че въпреки всичко успявате да се справите с това, значи че в последна сметка сте минали изпит за склонност за негова втора половинка.
Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.
Риби
Денят, който по този начин очаквате, е станал още по- непосредствен. На Вас Ви е доста мъчно да се задържите на едно място! Точно затова на Вашата половинка ще и бъде още по-трудно! Мислено няма да сте с нея, а в далечното Прекрасно. Постарайте се да се върнете в Настоящето и да се усмихнете на индивида, който Ви държи за ръка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР