Свещеник от Дупница разказа пред БНР, че е получавал sms-и

...
Свещеник от Дупница разказа пред БНР, че е получавал sms-и
Коментари Харесай

Братя Галеви пращали 11 години SMS-и на поп от Дупница

Свещеник от Дупница описа пред БНР, че е получавал sms-и от Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, през 11-те години, когато двамата са в неопределеност.

В неделя отец Георги Паликарски трябваше да извърши опелото на умрелия Ангел Христов. Погребението беше отсрочено поради формираните две досъдебни производства, които би трябвало да открият аргументите за гибелта на Христов и събитията при връщането му в България.
Отец Георги Паликарски се познавал добре с " братя Галеви " и преди да бъдат наказани и да изоставен страната. И той не знае къде са се били открили за тези 11 години, до момента в който ги издирваха, само че през това време продължавал да получава от тях sms-и.

" Въпросът е този, че ми пращаха поздрави, sms-и за Великден, за Честито Рождество Христово, Христос Воскресе. Предполагам, че sms-ите са от тях, само че да са били изпращани от България, това са нелепости ".

Отец Георги е безапелационен, че Пламен Галев не е в България: " Не, не. От някъде ще изскочи някоя сензация и за него ".

Днес би трябвало да бъде осъществена аутопсията на умрелия Ангел Христов, с цел да стане ясна повода за гибелта му. На дупнишкото гробище към този момент е изкопан гробът, където ще бъде положен. Това е наоколо до гробищния храм и е на видно място.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР