Свещеник лекува душата и тялото в Инстаграм. Той е фитнес

...
Свещеник лекува душата и тялото в Инстаграм. Той е фитнес
Коментари Харесай

Свещеник, който e фитнес маниак, лекува душата и тялото в Instagram

Свещеник лекува душата и тялото в Инстаграм. Той е фитнес фанатик и преподава кросфит онлайн, до момента в който търси още вярващи, които да предложения в църквата. На пръв взор това може да е следващият мускулест инфлуенсър, който ви споделя какво да ядете, по какъв начин да живеете, по какъв начин да упражнявате и по какъв начин да мислите. Но историята е малко по-различна. Оскар Арнгарден е от Швеция. Работи като болничен духовник, което е главната му работа. Инстаграм е просто за развлечение за него. 

38-годишният Оскар към този момент има съвсем 40 000 почитатели в Инстаграм, където всеки ден разгласява свои мисли за духовното, за фитнеса и за здравословния метод на живот, предава bTV.

" За мен въпросът за здравето постоянно е бил значим в живота ми. Преди да стана духовник, работех като фитнес инструктор и постоянно съм харесвал спорта и тренировките. Откакто съм в църквата, започнах да мисля за здравето в по-широк аспект - духовно, екзистенциално, физическо. Затова употребявам профила си в Инстаграм да приказвам за здравето по друг метод, тъй като през днешния ден сме най-вече фокусирани върху физическото здраве “, декларира Оскар.

Въпреки че е татко на две деца, което е обвързвано с доста задължения, съумява да откри време и за наличието в обществените мрежи. Казва, че това не се изчерпва единствено с издание на малко видео с разнообразни извършения всеки ден, само че включва и значително време за отговори на въпросите, които получава всеки ден.

" Много хора се обръщат към мен, тъй като имат въпроси за духовното, за вярата, за здравето и тренировките. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече, тъй като са прекалено много. В своя профил аз съм много отворен и за своята борба в предишното с депресията. Пишат ми и хора, които минават през същото и биха желали да получат съвет. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече известия “, споделя още той.

В визиите на доста хора свещеникът е непретенциозен и целият затрупан в расо, а не с татуировки и къси панталонки. Това е повода Оскар да получава и рецензии с изключение на да натрупа почитатели.

" В по-голямата част от времето не получавам рецензии, само че има хора, които са сериозни, най-много в частта, в която демонстрирам по какъв начин упражнявам. Съгласен съм, че обществените мрежи имат тъмна страна, само че в последна сметка, в случай че ние като черква желаеме да стигнем до повече хора, би трябвало да бъдем там, където са хората. На мястото, където пребивавам в църквата не идват доста миряни, по тази причина би трябвало да мислим по какъв начин да отидем при хората “, споделя още Оскар.

Накрая приказваме за препоръките към хората, които са решили от нова година да стартират на чисто, с нови цели в тренировките.

" Най-голямата неточност, която вършат хората, е, че стартират с огромната кошница. Ако желаят да стартират да упражняват, си споделят, че ще го вършат шест дни в седмицата. Така постоянно ще се провалят. Започнете постепенно, по метод, по който да постигнете задачата си. Това е нещо, което и на мен ми е помогнало “, добави  свещеникът-инфлуенсър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР