Свен-Йоран Ериксон ще сбъдне мечтата си да води Ливърпул за

...
Свен-Йоран Ериксон ще сбъдне мечтата си да води Ливърпул за
Коментари Харесай

Ливърпул ще сбъдне мечтата на Свен-Йоран Ериксон

Свен-Йоран Ериксон ще сбъдне фантазията си да води Ливърпул за един мач. Той ще заеме място на пейката на „ Анфийлд “ за благотворителен мач против легендите на Аякс.

, че му остава най-много една година живот, откакто беше диагностициран с рак на панкреаса.

По време на серия от телевизионни изявленията, откакто оповести здравословните си проблеми, 76-годишният швед разкри любовта си към Ливърпул и по какъв начин постоянно е желал да бъде управител на клуба.

Ериксон ще бъде част от мениджърския екип на тима на легендите на алените. Мачът против легендите на Аякс е на „ Анфийлд “ на 23 март.

„ Бившият селекционер на Англия ще води група от велики играчи. В нея влизат Иън Ръш, Джон Барнс и Джон Олдридж “, разкриха от клуба. В отбора са още Йежи Дудек, Сандер Вестервелд, Мартин Шкъртел, Фабио Аурелио, Грегъри Винял и Джибрил Сисе. Бившият нападател на алените и Аякс Райън Бабел ще играе и за двета тима.

„ Всички, свързани с клуба и фондацията, с неспокойствие чакаме да посрещнем сърдечно Свен и фамилията му на „ Анфийлд “ и да го забележим на нашия стадион в този ден. Това ще е приказен мотив за набиране на средства “, прибавиха още от клуба.

Двата предходни мача на Фондацията на Ливърпул против Манчестър Юнайтед и Селтик събраха общо 1,45 милиона английски лири за щедрост.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР