Свеж поглед към Властелинът на пръстените Емил Василев преди 9

...
Свеж поглед към Властелинът на пръстените Емил Василев преди 9
Коментари Харесай

Amazon отново ще опита да създаде ММО играта „Lord Of The Rings“

Свеж взор към " Властелинът на пръстените "

Емил Василев преди 9 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:12 | 16.05.2023

Най-големият в света аероплан за първи път изстрелва първообраз на хиперзвукова ракета

IT НовиниСветлин Желев - 0:43 | 17.05.2023

Булсатком: Не дават отговор на истината изявленията, че нямаме софтуерен лиценз. Целенасочена офанзива блокира сателитната ни телевизия

IT НовиниДаниел Маринов - 21:41 | 13.05.2023

Хората едвам в този момент схващат по какъв начин „ Аз не съм робот “ капчата в действителност работи

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Amazon прави втори опит за основаване на всеобщата мултиплейър онлайн игра „ Lord Of The Rings/Властелинът на пръстените “. Разработчикът New World ще си партнира с Middle-earth Enterprises на Embracer Group по плана, който към момента е в ранен стадий на разработка в Amazon Games Orange County.

Това ще бъде вторият опит на Amazon за основаване на MMO играта. Първият ѝ план беше оголен през 2019 година, само че бе анулиран през 2021 година, както се оповестява, заради различия сред Amazon и Tencent, която година по-рано беше придобила основания в Хонконг съразработчик Leyou.

Новата игра ще бъде MMO с отворен свят, ситуиран в Средната земя, включващ истории от книгите „ Хобит “ и „ Властелинът на пръстените “. Вицепрезидентът на Amazon Games Кристофър Хартман съобщи пред IGN, че нищо от анулираната игра няма да бъде употребявано още веднъж в новото MMO.

„ Да предложим на играчите нов взор към „ Властелинът на пръстените “ от дълго време е блян на нашия екип и за нас е чест и признателност, че Middle-earth Enterprises ни повери тази задача. Също по този начин сме удовлетворени, че разширяваме връзките си с Embracer Group след договорката ни за Tomb Raider предходната година, защото те се потвърдиха като отлични сътрудници. “

каза Хартман

Още през август предходната година шведският конгломерат Embracer Group купи Middle-earth Enterprises, предоставяйки му права върху интелектуалната благосъстоятелност на „ Властелинът на пръстените “ и „ Хобит “, които обгръщат всичко – от филми, телевизионни излъчвания, видеоигри, мърчандайзинг и настолни игри до театрални пиеси и даже права за тематични паркове. Собственик на литературните творби е The Tolkien Estate.

Играта на Amazon няма да бъде единственото MMO, чието деяние се развива във вселената на Толкин. Играта „ Lord Of The Rings Online/Властелинът на пръстените онлайн “, в която създателят прекара стотици часове, започва през 2007 гoдина и продължава да работи и да получава актуализации и до през днешния ден.

Студиото на Amazon в Ориндж Каунти е същата компания, която стои зад MMO New World, тъй че има опит в тази област. Amazon Games разгласява и корейското MMO Lost Ark.

Това, че е в ранен стадий на разработка, евентуално значи, че ще минат няколко години, преди ММО играта на Amazon да види бял свят. Междувременно по-късно тази година се чака да излезе играта „ Gollum “, а сега се работи по игра на LotR от Weta Workshop, основател на специфични резултати за филмите на Питър Джаксън.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР