Сватбите са прекрасни събития, които бележат началото на един напълно

...
Сватбите са прекрасни събития, които бележат началото на един напълно
Коментари Харесай

Откачената семейна традиция, която мъж трябва да спази в първата брачна нощ

Сватбите са прелестни събития, които бележат началото на един изцяло нов живот (поне на документи) за двама влюбени хора. Семействата от време на време обаче имат забавни традиции и обичаи, които държат да бъдат спазени. В наши дни не са останали доста обичаи, които младите съблюдават, тъй като избират по-модерни церемонии, лишени от непотребна олелия с национални поверия и други клишета, които нашите баби и дядовци, и родители са спазвали. Така един мъж показа в Reddit фамилен проблем, който сега има да взема решение.

Мъжът не знаел за странната традиция, която се спазвала наложително в фамилията на бъдещата му брачна половинка. Ето обаче защо става дума: малко преди сватбата да се състои, дамата споделя на своя избраник, че в фамилията ѝ въпрасната традиция е значимо да бъде спазена. Пригответе се: по време на първата брачна нощ, фамилията на булката би трябвало да стои пред вратата на спалнята, в която са младоженците, където те двамата упражняват акта на любовта. Но не завършваме тук!

Виж още:

След като приключат, би трябвало да откъснат парче от чаршафите, върху които са консумирали първия си полов акт като женени, с цел да го дадат на майката на булката, която пришива парчето плат към гоблен, който е в фамилията от десетилетия. Въпросното произведение на изкуството, е основано с части чаршафи от първите брачни нощи на няколко генерации в рода.

23-годишният предстоящ жених пита: Какво би трябвало да направя? Да се съглася ли... или пък не? Освен парчето плат, след края на акта роднините на булката ще поздравят и ръкопляскат на младоженците. Това е също част от фамилната традиция, за която първо загатнала братовчедка на бъдещата младоженка. Младият мъж първоначално приел, че е по-скоро смешка, само че когато обсъждали с годеницата му къде ще отидат за медения месец, тя споделила, че не би трябвало да бързат още. Тя желала да останат първата вечер в дома на родителите ѝ, пишат от LadBible .

Виж още:

Тогава му светнала лампичката, че въобще не става дума за смешка. В предишното това е било постоянно срещана процедура, с цел да бъде несъмнено, че е употребявана любовта, а младата брачна половинка е била почтена, само че в наши дни порядките са много по-различни. Мъжът написа, че евентуално би трябвало родителите на годеницата му да знаят, че това надалеч няма да е първата им полова нощ, тъй като на фамилни ваканции и събирания двамата постоянно са спали в една стая.

" Мисля, че приятелката ми осъзна, че не съм удовлетворен от традицията и ми сподели, че може да се преструваме, че вършим нещо, в случай че не се усещам удобно ", споделя още той в Reddit. Но не си мислете, че майката на булката не е схванала, че 23-годишният ѝ предстоящ шурей не желае да съблюдава фамилната традиция. Казала му, че явно той не схваща значимостта на фамилията и традицията, която съществува доста преди той да се появи на този свят.

Потребителите поучават мъжа да не съблюдава традицията, тъй като един път в случай че се съгласи на нещо, постоянно по-късно ще го прави, даже да не му харесва. Трябва да държи на мнението си, да не се пречупва още при започване на брака им. Вие по какъв начин мислите - обикновено ли е да има сходни обичаи в XXI век?

Източник фотоси & thumbnail: iStock photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР