Сватбите са дълбоко свързани с традициите. Модните тенденции идват и

...
Сватбите са дълбоко свързани с традициите. Модните тенденции идват и
Коментари Харесай

10 сватбени тренда, които винаги ще бъдат стилни

Сватбите са надълбоко свързани с традициите. Модните трендове идват и си отиват, само че някои неща в никакъв случай не остаряват. Ето 10 сватбени тренда, които постоянно ще бъдат класика.

Роклите с дълъг ръкав

 Снимка 308158

Докато някои булки опитват с разголени булчински рокли, тези с дълъг ръкав си остават класика. Неслучайно Кейт Мидълтън заложи точно на подобен модел на сватбата си.

Дългият воал

 Снимка 308159

Булчинският воал е значима част от сватбения обред. Воалът символизира сериозността и голямото предпочитание на дамата да построи прелестен живот с верния човек до нея. Дългите воали постоянно ще са на мода.

Дантела

 Снимка 309592

Дантелата е извънредно стилна и нежна материя, по тази причина е прелестна концепция да я превърнете в акцент на сватбата си. С класическа дантелена рокля ще сте постоянно стилна.

Венец от цветя

 Снимка 309569

С венец от цветя ще се почувствате като същинска звезда. Актрисата Одри Хепбърн носи гальовен венец на сватбата си през 1954г.

Каскаден букет

 Снимка 309570

Принцеса Даяна е с каскаден букет на сватбата си. Драматичният каскаден букет включва " водопад " от цветя които са аранжирани да падат надолу. Орхидеите и множеството увивни цветя с дълги стебла са прелестен избор за подобен вид букет.

Нещо ново, нещо остаряло

Традиционно в англосаксонските сватби се изисква нещо ново, нещо остаряло, нещо назаем и нещо синьо. И 6 пенса в обувката на булката.

Кърпички

 Снимка 309594

Булчинските кърпички са неизменима част от класическите аксесоари за сватбеното празненство. Попитайте баба си и тя може да ви я покаже.

Многоетажни торти

 Снимка 309590

Никой не си показва женитба без сватбена торта. Многоетажните торти могат да внесат доста жанр и грациозност на вашето сватбено празненство.

Хвърлянето на ориз

 Снимка 309595

Хвърлянето на ориз върху младоженците е доста остаряла традиция, която датира още от античен Рим или Египет. Обичаят цели да донесе на новото семейство шанс, благосъстояние, дългоденствие, здраве, и множеството от " късметчетата ", са знак на изобилие и обилие.

Бягството с кола

 Снимка 309591

Сватбите приключват с бягство на младоженците с автомобил с регистрационен номер Just married. Класика в жанра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР