Сватбеното тържество е едно от най-незабравимите и изпълнени с емоции

...
Сватбеното тържество е едно от най-незабравимите и изпълнени с емоции
Коментари Харесай

Какво правят Бен Афлек и Мат Деймън след сватбата

Сватбеното празненство е едно от най-незабравимите и изпълнени с страсти прекарвания. Но колкото и да е прелестно, доста постоянно носи със себе и напрежение. След всичките мерки и последващия пир младоженците и гостите повече от всичко си мечтаят само за няколко дни цялостен релакс. Особено в случай че са яли, пили и се веселили три дни. Точно както направиха Джей Ло и Бен Афлек предишния уикенд.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

Изглежда и Бен има потребност да си отдъхне от празнуването, освен това надалеч от своята обичана.

Актьорът от " Извън играта "  e заловен в крачка да се качва в частен аероплан със своя сътрудник и дълготраен другар Мат Деймън. Двамата са видяни на летището в Джорджия, където се състоя и втората женитба на Бенифър. Към тях се причисляват и трите деца на Бен - Вайълет, Серафина и Сам, както и брачната половинка на Мат - Лучана Барозу.

Източници оповестяват още, че Лопес е била в джипа, с който брачният партньор ѝ стига до летището. Но доказателства, че певицата се е качила в самолета, няма.

Семейство Афлек си размениха клетви за повторно в събота с обилна женитба в бяло, откакто двамата скрито си споделиха " да " в Лас Вегас през юли. Церемонията се организира в имението на младоженеца в Райсборо, в компанията на забележителни посетители като Джими Кимъл, Патрик Уайтсел, Пиа Милър, Кевин Смит и Джейсън Мюз.

Въпреки това, не всички от фамилията на Афлек присъстваха. Братът на Бен - Кейси Афлек, не съумя да уважи сватбата, поради наставнически отговорности. Според източници на Yahoo той е трябвало да заведе сина си Атикус на подготовка по футбол.
 Дженифър Гарнър, Бен Афлек, Дженифър Лопес и какво прави някогашната на артиста по време на сватбата му
Как одобри Дженифър Гарнър сватбата на Бен Афлек и Джей Ло

С какво беше заета някогашната брачна половинка на артиста

Въпреки че е " изцяло благосклонна " към връзката на Афлек и поп дивата, някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър също не беше част от тържеството. Вместо това тя се отдаде на шопинг в един от магазините на веригата Sam`s Club в Южен Чарлстън. По-рано беше обявено, че актрисата не може да участва на сватбата поради натоварения си график, само че по всичко наподобява, че има време за други развлекателни занимания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР