Сватбено тържество със 70 гости е установено в заведение в

...
Сватбено тържество със 70 гости е установено в заведение в
Коментари Харесай

Сливенско заведение отвори за сватба, ето какво се случи

Сватбено празненство със 70 посетители е открито в заведение в Сливен при инспекция на полицията и контролните органи за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Всички пълнолетни посетители и притежателят на заведението са санкционирани за нарушение на заповедта на здравния министър, с която се не разрешават всеобщи събития и тържества по време на въведените ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19.

От всички гости на сватбата на Стефановден на 55 пълнолетни са издадени актове по Закона за здравето, заяви началникът на бранш „ Криминална полиция “ към Районно управление-Сливен Станимир Илиев.

" Това, по този начин е най-фрапиращият случай все още. Да организират такова събитие по време на пандемия, като женитба, е просто цялостно безумство ", разяснява той.

Илиев предизвести, че взаимните инспекции на полицията, РЗИ и Областната дирекция по сигурност по храните ще продължи и по време на идните новогодишни празници: " Ще бъдат осъществявани и отсега нататък инспекции в тази тенденция до края на празниците ".

Днес в затвореното заведение тече инспекция за определяне произхода на храната на тържеството, заяви доктор Васил Върбанов, шеф отдел „ Контрол на храните “ към ОДБХ.

По време на коледните празници са осъществени 609 инспекции тук-там за публично прилагане и в градския превоз.

Съставени са 61 протокола за предизвестие и 75 акта по Закона за здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР