Сватбеният ден се смята за един от най-щастливите в живота

...
Сватбеният ден се смята за един от най-щастливите в живота
Коментари Харесай

В Русия забраниха смеха по време на сватба

Сватбеният ден се счита за един от най-щастливите в живота на човек. Не и в Ростовска област, Русия. Властите не разрешиха смеха по време на церемонии за цивилен брак.

Новият декрет, който влезе в действие в понеделник, не разрешава също пиенето на алкохол и пренареждането на мебелите в ритуалните зали. Предвидено е церемониите да се организират с авансово уговорени час и дата, като подписването би трябвало да се случи до 40 минути. Освен смеха, управляващите не разрешават и шумните диалози, мръсните обувки и носенето на огромни чанти и раници.

„ Да, бракът е щастлив мотив, само че не трябва да се увличате. Позволено е да се усмихвате, само че в церемонията няма нищо смешно — това е церемониален, гальовен мотив “, сподели пред „ Комсомолская истина “ Олга Исаенко, която управлява службата по вписванията в Ростовска област. Тя означи, че сходни ограничавания постоянно са съществували неофициално.

Яденето, пиенето на алкохол, тютюнопушенето и преместването на мебели и флорални аранжировки също са включени в листата със забрани. Все още обаче са позволени фотоси, видеозаснемане и музикален акомпанимент. Екстремни случаи като спиране на гала в нетрезво положение могат да доведат до наказателно гонене на пияния, предизвести Олга Исаенко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР