Сватбената торта на британският принц Хари и годеницата му Меган

...
Сватбената торта на британският принц Хари и годеницата му Меган
Коментари Харесай

Сватбената торта на Хари и Меган - с лимон, бъз и маслен крем

Сватбената торта на английският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще бъде дело на калифорнийска сладкарка, позната на булката, оповестиха от двореца Кенсингтън.

Клеър Птак има пекарна на име Violet Bakery в Лондон и преди време Маркъл я е интервюирала за начин на живот уеб страницата си The Tig. Птак употребява сезонни и органични съставки в сладкишите си. За празничния мотив тя ще направи торта с лимон, бъз и маслен крем, а украсата ѝ ще бъде от свежи цветя.

" Не мога да опиша с какъв екстаз научих, че принц Хари и Меган Маркъл са ме избрали ", сподели Птак. " Още по-вълнуващо е, че ние фактически имаме едни и същи полезности във връзка с произхода на храната, устойчивостта, сезонността и най-важното – усета. "

Хари и Меган ще се оженят на 19 май в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзорския палат след близо двегодишна връзка. Наскоро те оповестиха, че ще поканят хиляди британци да вземат участие в празненствата по случай сватбата им. 2640 души ще участват в замъка Уиндзор, с цел да видят идването на булката и младоженеца за церемонията и по-късно потеглянето им от замъка.

Поканените ще бъдат определени измежду работещите в благотворителните организации, на които двойката е патрон, локални възпитаници и жители и 1200 души ще са от други обитаеми места.

Какво е известно до момента за церемонията, четете тук.

Фотогалерия: Къде ще се оженят Меган Маркъл и принц Хари >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР