Сватбен прием в лъскав хотел се превърна в кървава баня,

...
Сватбен прием в лъскав хотел се превърна в кървава баня,
Коментари Харесай

Сватбен прием в лъскав хотел се превърна в кървава баня

Сватбен банкет в бляскав хотел се трансформира в кървава баня, откакто спор сред трима мъже прерасна в масов бой с над 50 участници.

Инцидентът зародил в безценен хотел в Уорингтън, графство Чешир, като в началото се наложило екипите на полицията да се отдръпват, с цел да дойдат въоръжени отряди, които да възстановят реда.

След отприщилата се експанзия са нанесени вреди за над 18 000 английски лири, а поради настъпилия безпорядък се е наложило някой от гостите да се барикадират в прилежаща зала.

Случаят е от 26 юли 2019 година, само че през вчерашния ден трима мъже от фамилията на младоженците бяха задържани за всеобщия пердах. Томас Стоукс на 30 година, Едуард Уилям Стоукс на 28 година и Тери Стоукс на 36 година, са измежду 11-те упрекнати след абсурда. Четвърти мъж - 50-годишният Едуард Стоукс получи условна присъда за присъединяване си в касапницата в първокласното заведение, в което сватбения куверт върви към 5 000 лири, написа Телеграф.

В съда бяха показани брутални записи от видеонаблюдението, които разкриват, че по време на мелето са участвали и деца. В Чеширският кралски съд бяха разпитани десетки служители на реда, отзовали се на сигнала за всеобщия пердах. Според униформените 30 полицейски коли са пристигнали на мястото, с цел да овладеят мелето.

Очевидци свидетелстват, че събитията от радостния ден били шокиращи за всички присъстващи. Прокурор Робърт Филпотс уточни, че в кървавата кавга са взели участие 50 посетители на венчавката. До 23 часа тържеството вървяло по проект, като към 150 души се веселели дружно в залата на първия етаж на хотела. В 23:15 минути обаче трима мъже почнали да спорят на всеослушание и се стигнало до всеобщото сборичкване. Кадри, излъчени в съда демонстрират, летящи чаши и столове в залата.

Полицейски екипи са извикани, откакто портиерът вижда какво се случва на екрана на мониторите за видеонаблюдение, само че първата група униформени се отдръпва, защото не може да се оправи със обстановката. Малко по-късно идва отряд въоръжени мъже, с цел да възвърне реда. Учудващо, единствено трима души са откарани в болница с пострадвания.

В особено изказване шефът на хотела съобщи, че случаят е най-лошият, който е виждал в кариерата си, като кръв е оплискала дансинга и стените на хотела.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР