Сватбата си е сватба, дори и на куц крак! Баскетболният

...
Сватбата си е сватба, дори и на куц крак! Баскетболният
Коментари Харесай

Баскетболист се ожени с патерици

Сватбата си е женитба, даже и на сакат крайник! Баскетболният национал Павлин Иванов се потвърди като същински мъж макар претърпяна неотдавна интервенция. 25-годишният гений реализира плануваната гала, с която взе за безконечни времена хубавицата Рената Чолакова.

Двамата се венчаха през уикенда на стилно празненство. Домакин беше баровският хотел "РИУ Правец ". Двойката е дружно още от тийнейджърските години. Запознават се по време на европейско състезание за юноши през 2011-а във Варна.

Кумове бяха някогашният баскетболист на "Ямбол " Иван Тенев и неговата брачна половинка. Церемонията събра към стотина посетители. Сред тях личаха имената на много баскетболисти.

Сестри Танчеви с щастливата младоженка

Младоженецът изпитваше проблеми да се придвижва без патериците. Заради претърпяна здравна намеса Иванов пропусна международните квалификации. Въпреки това Павлин не пропусна танците. Когато се умори, беше придържан от своите другари.

В чудесно въодушевление беше и капитанът на националния тим Павел Маринов, който участва на празненството. Неговата половинка, гимнастичката Владислава Танчева, също грееше дружно със сестра си Галина. Двете грации са част от спортната история на България с бронзовите медали от олимпийските игри в Атина през 2004-а.

Владислава, която има две деца от Павел Маринов, не се сдържа и лекичко подкани своя сътрудник.

"Видя ли, не е толкоз ужасно ", написа Танчева в обществените мрежи, загатвайки, че е време също да облече булчинската рокля.

Сред гостите бяха още много съотборници на Иванов от националния отбор и "Левски Лукойл ".

Още една баскетболна женитба имаше през уикенда. Играчът на "Рилски състезател " Дарин Иванов се венча с приятелката си Силвия. Церемонията се състоя в ресторант "Хилс " в Боровец.

Серията от бракове продължи и с празненство в София. Волейболният национал Тодор Скримов публично взе най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева. Двамата имат 1-годишно момиченце Ася.

Църковната гала беше в "Света Неделя ". Последвалият ваучър събра съвсем всички играчи от тима на Пламен Константинов. В ролята на кумове влязоха Виктор Йосифов и неговата половинка Виолина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР