Сватбата, разделите и всичко останало при Алекс и Дани Петканови

...
Сватбата, разделите и всичко останало при Алекс и Дани Петканови
Коментари Харесай

Развод ми дай! Алекс изтри фамилията Петканова и ето какво с...

Сватбата, разделите и всичко останало при Алекс и Дани Петканови към този момент от дълго време е със статут на сапунен сериал за почитателите им в обществените мрежи, които евентуално не се изненадват на следващия поврат в връзките им.

Въпреки че преди няколко месеца двамата сякаш се развеждаха, само че със серия от видеа в Инстаграм обобщиха аргументите и в последна сметка останаха дружно, ето, че този път май нещата наподобяват по-сериозни.



Александра към този момент е със остарялата си фамилия в обществените мрежи и дали това е просто моментна реакция или извънредно решение, доста скоро ще стане ясно.

За рождения си ден на 27 януари моделката и инфлуенсър разгласява фотосесия със сина си Габриел, а малко по-късно единствено двамата разрязаха торта. Още тогава доста от почитателите й заподозряха, че нещо се случва с връзките й с Дани.



Факт е, че двамата към момента се следват в обществените мрежи, а Дани е харесал фотосите на Алекс, като даже е разгласил кадър на жена си в своя профил, с който ѝ честити празника, само че по-късно фотографията изненадващо изчезна.

Моделката събра обичаните си хора в тузарски клуб в полите на Витоша, където я чакаше 5-етажна торта в черно и златно. Купонът минал с доста танци, усмивки и шампанско, както може да се види и от поста на Алекс в обществените мрежи.

Дни по-късно двамата споделиха нова фотосесия, която беше за рождения ден на Габриел. На фотосите тримата наподобяват щастливи и все по този начин дружно. Но както знаем, усмивките от време на време са единствено за пред камера. Дали двамата са още семейство, следва да разберем, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР