Сватбата на Волен Сидеров и Деница определено може да се

...
Сватбата на Волен Сидеров и Деница определено може да се
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! На Сутринта След Тежката Сватба Волен Сидеров И Деница Отидоха В Хола И Не Можеха Да Повярват

Сватбата на Волен Сидеров и Деница несъмнено може да се назова ВИП тържеството на годината. Шефът на „ Атака ” стори невъзможното на една софра да седнат непримирими съперници като Драгомир Стойнев и Магдалена Ташева.

Като се знае какви видни посетители бяха поканени за венчавката и гражданския брак да забележим и какви дарове получиха младоженците.

По категорично тяхно предпочитание поканените бяха призовани да дават пари на младото семейство. Които ще бъдат дарени на храма, в който се венчаха. А преди време там бе кръстен и техния правоприемник Волен младши.

Според слуховете Сидеров и Деница събрали пари за един повсеместен ремонт на църквата. Което е в действителност похвално, че парите ще отидат за щедрост, предават от retro.bg.

Някои от гостите взеха решение да зарадват булката и младоженеца с нещо за спомен. Вежди Рашидов се регистрира пред своя дълготраен другар със лично произведение. Бившият културен министър подари картина. Като се има поради какъв брой са скъпи творбите му цената на подаръка е не по-малко от 10 бона.

Волен и Деница са получили и старинна икона на повече от 100 години от собствен непосредствен другар. Който им я подарил да закриля фамилията.

Краси Каракачанов направи на Сидеров най-оригиналният подарък. Министърът на защитата подари политическия си приятел с военна каска. Която младоженецът нахлупи още на тържеството.

Като цяло гостите избраха да зарадват новото семейство с творби на изкуството. Те получаваха картини и икони с скъпа стойност. Но за тях имаха сантиментално значение тъй като им бяха подарени с обич.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР