Сватбата на Ненчо Балабанов и Катрин Русева ще се състои

...
Сватбата на Ненчо Балабанов и Катрин Русева ще се състои
Коментари Харесай

Сватбени камбанки за Ненчо и Катрин! Булката ахна, спретна б...

Сватбата на Ненчо Балабанов и Катрин Русева ще се състои напълно скоро, написа Hotnews.bg.
 
За венчавката стана дума в новото шоу " С Рачков всичко е допустимо ", където водещият разгласи, че тя следва до дни. И това явно е по този начин, тъй като през вчерашния ден Катрин подвигна моминско празненство с най-хубавите си приятелки и нужната декорация. Снимки от празненството тя показа с почитателите си. Това е втори брак за Ненчо, който има един с Ралица, музикален възпитател. От връзката им комикът има наследник, който сигурно ще е шафер на татко си на втората женитба.
 
В " Черешката на тортата " бъдещите младоженци готвиха дружно и тогава Мария Игнатова също загатна за сватбата им. „ Вечерята отсрочва ли сватбата? “ попита някогашната стопанка на ефира преди няколко дни, а Ненчо описа за годежа в Гърция.
 
" Не съм се чувствал романтик, само че направих нещо доста сантиментално “, призна атристът и показа, че преди предлагането за брак за първи път от години, изпитал театрална тресчица. Пръстенът бил подарен по време на отмора в Гърция, а Катрин до последно не предполагала, че ще го получи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР