Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц нямаше как да

...
Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц нямаше как да
Коментари Харесай

Във война ли е Виктория Бекъм със снаха си

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц нямаше по какъв начин да не наподобява като приказка - и двамата са млади и красиви, също така идват от солидни (и заможни) фамилии. Затова и общият им живот би трябвало да е същинска идилия.

Явно не е напълно по този начин, тъй като 27-годишната актриса разгласява своя разплакана фотография с дълго пояснение.

В обявата си в Instagram Никола написа, че й е мъчно да покаже тъжната си половина. " Пораснах със седем братя и сестри и двама мощни родители, които ме направиха мощна и ме възпитаха да не разрешавам на хората да ме разочароват или да ме нараняват. "

Пелц добавя, че това умеене доста й е помогнало в промишлеността, в която работи. " Но всички имаме дни, в които някой ни кара да се усещаме зле и това ни наранява ", добавя тя и благодари на почитателите си, че са до нея.
 Снимка 570259
 

Според Page Six повода за сълзите й са не различен, а Виктория Бекъм. Според изданието свекърва и снаха са в " студена война ", не си приказват и " не могат да се понасят ". Дали това е по този начин, знае единствено фамилията, само че очевидно Никола е останала засегната от някой непосредствен човек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР