Сватбата на Бруккин Бекъм и Никола Пелц беше едно от

...
Сватбата на Бруккин Бекъм и Никола Пелц беше едно от
Коментари Харесай

Подробности за сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Сватбата на Бруккин Бекъм и Никола Пелц беше едно от най-коментираните събия за годината. Тя се състоя в имението на семейство Пелц в Палм Бийч, Флорида, и струваше към четири милиона $. Сред 500-те присъстващи бяха и звездните посетители Серина и Винъс Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи с щерка си Холи, Мел Би и Мел Си от Spice Girls. 

Събитието се състоя в особено издигнати шатри в парцела на Нелсън Пелц - бащата на Никола и сполучлив финансист, чието положение се прави оценка на 1.6 милиарда $. За съпоставяне това на семейство Бекъм е към 494 милиона.

Няколко месеца след огромното събитие Бруклин и Никола разкриват пред Vogue някои детайлности за сватбата на фантазиите им. Пищната рокля на булката, дело на Valentino Haute Couture, е резултат от едногодишни разяснения и проби, правени ту в Рим, ту в Щатите от екипа на изобретателния шеф на стилната къща Пиерпаоло Пичиоли.

Оказва се обаче, че роклята си има история. Без знанието на Никола, майка й Клаудия моли шивачките да употребяват бебешко наследник конец, с цел да бродират дискретно:  " Никола, сърцето ми. Ти си аз, аз съм ти. Цялата ми обич, целият ми живот, моето красиво момиче, от вътрешната страна и извън. С любов, мама. "

" Щастлива съм, че ми го сподели след церемонията, тъй като просто избухнах в сълзи ", разказва пред Vogue Никола.

Що се отнася до младоженеца, Бруклин Бекъм носи брачен костюм Dior, украсен с диамантен синджир Anita Ko, който му е подарък от тъстовете му.

Пред Vogue Бруклин разкрива, че е носил и златен пръстен с елмаз, който пък му е брачен подарък от Никола. Тя гравира пръстена с думите: " Цялата моя обич, целият ми живот. " Оказва се, че същото обръщение татко ѝ изписва на пръстена на майка й, когато са се оженили.

Младоженците обаче се преобличат няколко пъти, с цел да се усещат по-комфортно по време на танците, като още веднъж съумяват да впечатлят със стилната си визия. 

Никола си спомня пред Vogue по какъв начин са се срещнали с бъдещия ѝ брачен партньор на Coachella, като признава, че не е било обич от пръв взор. Упоритото ухажване от страна на Бруклин обаче я кара в последна сметка да му обърне внимание, а останалото всички го знаем. 

Двамата признават, че доста са се чудили каква женитба тъкмо да провеждат, а поради пандемията се е наложило и няколко пъти да я отсрочват. 

" В последна сметка взехме решение, че желаеме огромна женитба незабавно щом е допустимо да я създадем безвредно. И сме толкоз щастливи, че го направихме. Беше необикновено да бъдем още веднъж сред толкова доста хора, които обичаме ", споделя Никола, а Бруклин прибавя: " Не осъзнавахме какъв брой доста ни липсваше това. "

И макар че съгласно мнозина младоженците са се въодушевили от сватбата на Дейвид и Виктория Бекъм през 1999 година, се оказва, че истината е малко по-различна. 

" Сватбата им беше невероятна и тези фотоси са емблематични, само че нашето ентусиазъм в действителност беше сватбата на Иман и Дейвид Боуи ", споделя младата госпожа Бекъм. Рок легендата и супермоделът се ожениха през 1992 година Що се отнася до косата и гримът на Никола, те пък са повлияни от друг супермодел от 90-те, а точно Клаудия Шифър.

И като всяка женитба, и тяхната изобилства от радостни моменти, като когато равинът случайно бърка Бруклин с името на баща му - два пъти. И когато една риалити телевизионна звезда не вижда водните детайли, които заобикалят сватбената пътека, и нагазва ненадейно до коленете си.

" Единственото нещо, за което Бруклин се интересуваше, беше храната ", спомня си Никола, описвайки менюто, приготвено от Thierry Isambert Culinary & Event Design. На сватбата са сервирани няколко изискани ястия, измежду които атлантическа камбала, филе миньон и веган осо буко. Никола обожава фурмите, тъй че има и множество купи цялостни с тях.

" Бруклин не може да понася квадратните чинии и огромните вилици. Това е единственото нещо, което той забрани ", споделя през смях Никола. 

Но за доста посетители кулинарното преживяване доближава своя връх на афтърпартито, когато камионът с храна на Wendy стопира, с цел да сервира чийзбургери, пържени картофи и пилешки хапки.

" Не бяхме поставили съвсем нищо в устата си, до момента в който не пристигна камионът на Wendy и не изядох три бургера ", споделя Никола.  " Това беше моя концепция ", прибавя Бруклин. " Перфектен финален щрих. "

Що се отнася до музикалната стратегия, тя изобилства от невероятни осъществявания онлайн, сред които и това на Марк Антъни, който се оказва изненадата на вечерта. От Vogue не пропущат да упоменат и невероятните речи от страна на най-близките им. 

А в речта си братът на Никола - Брад Пелц (един от седемте й братя и сестри), който е и техен кум, дава два съвета:  " Правило номер едно: щастлива брачна половинка, благополучен живот. Правило номер две: не прецаквай правило номер едно. "

В изявлението си по време на сватбения прием бащата на булката показва признателност, че е в положение да отпразнува подобен щастлив случай, когато има толкоз доста премеждия, които се случват в останалата част от света. Нелсън Пелц с горделивост разказва как Никола и Бруклин са запалени по работата с нестопанска цел и вместо сватбени дарове, си партнират с филантропичната организация Care, за да основат страница за дарения към фонда за Украйна на фондацията.

Речта на Дейвид Бекъм е много по-дълга (по негово лично признание) от останалите и е цялостна със сантиментални наблюдения и остроумни шегички.  Но съветът на Дейвид по какъв начин да бъдеш съпруг е този, който Бруклин помни най-вече от тази тирада. " Той сподели:  " Най-важното е да се вършиме един различен щастливи. И се отнасяй към своята госпожа като към злато. "

От Vogue не пропущат да споделят и голям брой фотоси по време на купона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР