Сватбата между британския принц Хари и актрисата Меган Маркъл вече

...
Сватбата между британския принц Хари и актрисата Меган Маркъл вече
Коментари Харесай

Британският принц Хари и актрисата Меган Маркъл се ожениха

Сватбата сред английския принц Хари и актрисата Меган Маркъл към този момент е реалност. Булката дойде при църквата „ Сейнт Джордж “ в Уинзор, посрещната от радостни тълпи. Тя бе съпроводена от бащата на принц Хари – принц Чарлз.
Венчавка е най-значимото събитие за кралското семейство след бракосъчетанието на по-големия брат на Хари, принц Уилям с Кейт Мидълтън, което се състоя на 29 април 2011 година Уилям е втори правоприемник на английския престол, който при естествената промяна на поколенията би трябвало с времето да стане крал. Хари, който до преди пет години беше трети в линията за наследяването на престола, през днешния ден е чак на шесто място, преместен от трите деца на Уилям и Кейт.

Църковната работа извърши деканът (титла над тази на епископа в англиканската църква) на Ундзор Дейвид Конър. Венчавката на младоженците извърши духовният глава на Църквата на Англия архиепископ Кентърберийски Джъстин Уелби.
Хари, който по-рано получи особено позволение от кралицата да се ожени във военна униформа бе облечен в черен мундир на кавалерията на английската войска.
ПРЕДИ СВАТБАТА!
Младоженката бе облечена в бяла рокля с открити плещи, като тоалетът бе допълнен с дълъг шлейф, бял воал и диадема.

The Duke and Duchess of Sussex. #RoyalWedding https://t.co/tKurKOXRdL pic.twitter.com/5jnpzXYt0b
— Amee Vanderpool (@girlsreallyrule) 19 май 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР