Сватбата е прекрасно събитие, на което идват едни от най-близките

...
Сватбата е прекрасно събитие, на което идват едни от най-близките
Коментари Харесай

Сватба по никое време: супермодел се омъжи и заложи на доста нестандартна рокля

Сватбата е прелестно събитие, на което идват едни от най-близките хора на младоженците, които пък от своя страна са се подготвяли дълго за този значим и знаков за тях ден. За един супермодел този ден бе дълго плануван, само че за жал трябваше да се отсрочи, поради международната пандемия. Супермоделът Наталия Водянова се омъжи за Антоан Арно на скромна гражданска гала в Париж.

Двойката, която планираше сватбата си за 27 юни, преди да я отсрочи поради пандемията, наподобява желае да направи даже и още една гала – църковна. Това може да се заключи от отговора на Наталия на недоволство от другар, че не може да участва на сватбата. " Ще бъдеш с нас на църковната женитба. Чакаме и другите си другари ", написа тя.

Така или другояче булката показа фотография в Инстаграм, на която тя и брачният партньор ѝ излизат от кметството под дъжд от конфети, хвърляни от гостите. Роклята на Наталия е малко ексцентрична, кремава с ръчна бродерия, дело на дизайнерката Уляна Сергеенко. В ръцете си топмоделката държи непретенциозен букет. Не може да не отбележим, че тоалетът има очебийно ретро чувство, клонящо повече към стила на 90-те години. Едно е несъмнено, а точно, че булката наподобява доста щастлива и удовлетворена.

Виж още:

Трябва да отбележим, че Наталия и Антоан имат две деца - Максим на и Роман, който е на 4. Те са дружно от няколко години, само че се сгодиха чак през януари тази година поради разочарованието ѝ след развода с Джъстин Портман, от който тя има три деца на възраст от 18 до 12 години. Каквото и да се е случвало сред тях, то към този момент е минало, а Наталия върви напред и се радва на всеки момент със своето огромно семейство.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР