Сватбата е един от най-запомнящите се мигове в нашия живот.

...
Сватбата е един от най-запомнящите се мигове в нашия живот.
Коментари Харесай

Искате красива морска сватба? Laguna Camping&Villas Resort край Варна е перфектното място - истинско бижу на самия бряг

Сватбата е един от най-запомнящите се мигове в нашия живот. Затова всички желаеме тя да е съвършена - с най-страхотните другари, на най-уникалното място, с вкусна храна, превъзходна декорация, доста въодушевление и незабравими мигове.



И в случай че приятелите, които ще бъдат до Вас в този незабравим момент, си ги избирате сами, то за всичко останало можете да се доверите на Laguna Camping & Villas Resort . Комплексът се намира единствено на няколко километра от Варна, незабавно след курорта Златни пясъци, под спирка " Панорама ". На самия морски бряг е, измежду неповторима природа и е обезпечено, че тук оферират най-вкусната храна.



Сами ще се уверите, че това е прелестно място за най-щастливия миг в живота Ви. Затвореният комплекс разполага с сантиментален плажен залив, зала за събития, ресторант, плажен бар и удобни вили. Домакините от дълги години са се утвърдили като експерти в организирането на сватби и ще се погрижат и за най-малките елементи в Големия ден.



Ще можете да си кажете заветното " Да " пред вашите близки и другари тъкмо както сте го гледали по филмите - на изнесен обред на тераса над плажа или на самия пясък.



Едно от най-важните неща за една женитба е ресторантът . Той е гордостта на Camping laguna & villas resort, среща се тъкмо над плажа и разкрива красива панорама към морето. Менюто е деликатно подбрано от известния началник и ресторантьор с 40 години стаж Веселин Шарков и неговата щерка Павлина Шаркова, работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и други



Храната постоянно е прясна, добре приготвена и извънредно вкусна, а масите - стилно аранжирани.  



При предпочитание от ваша страна, домакините ще създадат украсата и декорацията съгласно желанията Ви, ще аранжират сватбената арка тъкмо както я желаете, ще ви оказват помощ с написването на клетви и сюжети за събитието , ще ви обезпечат водещ за церемонията . Естествено, ще провеждат изтънчен коктейл край брега на морето , а при потребност ще спомагат за обезпечаването на превоз за гостите ви.



Laguna Camping & Villas Resort разполага с вили с жилища, в които има всички улеснения - хол, спалня, баня с тоалетна, ледник, тв приемник, климатик, интернет и други



Плажът е единствено на няколко метра, а верандите са с аспект към морето . Налице са и огромен брой лични парко-места. Има и площадки за каравани, кемпери и палатки, както и всички улеснения за тях.



Тук се провеждат тържества и по всевъзможни други мотиви - рождени дни, абитуриентски балове, персонални празници, юбилеи, фирмени събирания, тиймбилдинги с разнородни игри за чиновниците и други.



Къмпинг " Лагуна " е основан през 1996 година Тъй като се намира под гора с доста дървета и растителност, напълно скоро комплексът ще потъне в доста красива зелена одеждa, на която можем да се насладим чак до късната есен.



Всеки, който един път е посетил това място, се е  влюбил в него и се е върнал още веднъж. Заповядайте и Вие, с цел да се убедите сами!



За контакти:
Email: [email protected]
Телефони: +359 898 600403, +359 879 541 439, +359 897 847008
www.lagunavillageresort.com
Laguna Camping & Villas Resort във фейсбук






Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР