Сватба за чудо и приказ вдигнаха на първородния си син

...
Сватба за чудо и приказ вдигнаха на първородния си син
Коментари Харесай

Хлебопроизводители от Югозапада вдигнаха сватба за чудо и приказ СНИМКИ

Сватба за знамение и приказ подвигнаха на първородния си наследник хлебопроизводителите от санданското село Склаве Николай и Марияна Герчеви, оповестява struma.bg

Младоженецът Асен Герчев и неговата годеница Венета Милушева, която е от санданското село Левуново, се ожениха пред 250 посетители на вълнуващо празненство.

Сключването на гражданския брак се състоя в базиликата в Сандански, която бе богато декорирана с цветя и балони. Булката грееше като същинска принцеса, облечена в луксозна бяла рокля.

Родителите на Вени – Тома и Ани Милушеви, дойдоха от Германия за сватбения ден на щерка си. Кумове станаха Красимир и Величка Фотеви от Склаве.

Първото хоро поведе с форуглица шаферът, братът на младоженеца Стойчо, съпроводен от приятелката си Силвия Чорбаджийска, която пък бе шаферка. В борбата за жартиера братът на булката Андон надскочи всички и го хвана, което предвещава, че скоро и той ще се задоми.

Булчинският букет отиде при сватбарката Гергана Георгиева.

Сред гостите на тържественото събитие бяха известната фризьорка от Сандански Диди Динева, която бе като същинска фешън икона, облечена в ефирна черна рокля на известна софийска дизайнерка.

Тя бе съпроводена от сина си и загадъчен мъж. Земеделските производители и другари на младоженеца Благой Киров и Методи Григоров, притежателят на заведение в Склаве Васил Феридаров, Цветелин Бишков и други бяха част от многото посетители.

Младото семейство Герчеви ще живеят независимо в ново жилище, подарък от свекъра и свекървата.

Веселбата продължи в известно петричко заведение до късни доби, а поздравите и наздравиците за младите и техните кумове не спираха да звучат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР