Сватба за чудо и приказ е вдигнал Румен Овчаров в

...
Сватба за чудо и приказ е вдигнал Румен Овчаров в
Коментари Харесай

Румен Овчаров вдигна сватба в Гърция


Сватба за знамение и приказ е вдигнал Румен Овчаров в прилежаща Гърция, написа „ Ретро “. Бившият енергиен министър преди дни заведе до олтара дребната си щерка Теодора.

Щерката на политика и избраникът ѝ Валентин се венчаха на частен плаж на полуостров Халкидики, ситуиран край първокласния курорт Порто Елеа, който е обичана дестинация на редица български звезди. Там всяко лято отдъхват Илиана Раева и брачният партньор ѝ Наско Сираков, а през предишния юни на същото място младоженка беше и скандалната Мис България Антония Петрова. На сватбата на дъщерята на Овчаров участвали към 100-тина посетители от България, Германия и Англия, които пропътували над 1000 километра, с цел да видят размяната на халките на двамата влюбени. Церемонията, обилната вечеря и празненството се случили на метри от брега на Бяло море и траяли чак до ранни зори.

Бившият министър самичък отвел дъщеря си Теодора до младоженската арка под звуците на сватбения марш, а мощната страст даже го просълзила. За веселбата се погрижил особено нает от България диджей, който изпълнявал музикалните стремежи на младоженците и гостите до дребните часове на нощта. Освен него с тях пътували и фотографи, които снимали всяка секунда от специфичния им ден. Какво е подарил Овчаров на младото семейство, остава загадка, само че поради любовта им към пътуванията, близки до семейството издават, че най-вероятно става дума за странствуване.













Именно на фамилна екскурзия се случи и предлагането за брак от Валентин към Теодора. Той паднал на колене пред обичаната си на най-високия връх в Европа – Елбрус, пред очите на тъста и тъщата, които също били с тях. Румен и жена му Валя незабавно дали благословията си и в този момент били в трепетно очакване Теодора и Валентин да ги зарадват и с внуче. Те към този момент са баба и дядо на две момчета, с които ги подари по-голямата им щерка Яна. Най-новото попълнение в фамилията – дребният Йоан, се роди на 3 февруари тази година. Първият наследник на Яна се споделя Андрей и към този момент кара 11-ата си година. Овчаров признава, че със брачната половинка му доста оказват помощ в развъждането на внуците и постоянно взимат при себе си децата в баровската си горска резиденция в село Саранци, където са се открили в последно време.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР