Сватба с маймуна вдига фолк певецът Дамян Попов. Изпълнителят изненада

...
Сватба с маймуна вдига фолк певецът Дамян Попов. Изпълнителят изненада
Коментари Харесай

Фолк певец се жени за маймуна

Сватба с маймуна подвига фолк артистът Дамян Попов. Изпълнителят изненада почитателите си с шокиращо самопризнание, разбра HotArena.

Дамян си пусна фотография с примат, с който са гушнати влюбено и се изясняват един на различен. Животинката се е отпуснала на врата на артиста, до момента в който той гледа ухилен към камерата.

Кадърът провокира неспокойствие в обществените мрежи, а другари на Попов даже го взеха на майтап с въпроси по кое време ще е сватбата.

Изпълнителят отговори, че сега са в развой на търсене на кум и кума, и по тази причина се получава известно закъснение. Не е извънредно хора да се женят за предмети или животни, само че тук става въпрос за елементарна смешка, написа " България през днешния ден ".

„ Това е същинска обич ”, разяснява иронично и певицата Есил Дюран. А Дамян не пропуща да й прати сърчице в символ на единодушие.

Но колкото и да е огромна любовта сред двамата /ако изобщо има такава/, сватбата е невъзможна. Най-малкото заради обстоятелството, че нито в Тайван, нито в България се позволяват сходни бракове.

Преди шест години в Индия обаче подвигнаха същинска маймунска женитба. Приматите там са на особена респект, защото един от индийските богове–Хануман е извънредно уважаван и постоянно е показван в облика на маймуна.

Сватбата не бе по-различна от човешката – младоженецът беше облечен в риза, имаше кола и цветя за влюбените, а булката Рамдулари също носеше сватбено облекло. Идеята била на притежателя на мъжкия Раму – Махтон. „ Раму ми е като осиновен наследник. Исках да го оженя, беше ясно, че двамата се харсват ”, споделя още стопанинът.

Преди време Дамян Попов още веднъж притегли внимание с ексцентричния си аутфит. Тогава той се снима в клип, облечен като султан от Османската импания. Облеклото му съществено подразни почитателите, които му подсетиха, че българските национални герои са се борили за избавление на страната ни и опазване на християнската вяра, а той непринудено си поставя фес.

Дамян нееднократно е твърдял, че е космополитна персона и задачата му е да опознае другите култури в света, по тази причина евентуално е поставил феса, а не тъй като се е отказал от българското и традициите ни.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР