Сватба и абитуриентски бал в един ден вдига отличничката на

...
Сватба и абитуриентски бал в един ден вдига отличничката на
Коментари Харесай

Отличничка от пловдивско школо се готви за най-големия ден в живота си! На 25-и май красивата Елеонора ще празнува...

Сватба и абитуриентски бал в един ден подвига отличничката на випуск 2018 в „ Столипиново ”. На 25 май сутринта Елеонора Томова ще облече булчинска рокля, с цел да каже „ да ” на избраника си, който едвам я дочакал да приключи последния клас. Щом времето напредне, булката ще хвърли бялата одежда и ще се премени за последния ваучър с класа си, на който вечерта ще я съпроводи и младоженецът. А родата ще остане да си чества самичка, до момента в който младото семейство се радостни със съучениците на Елеонора в пловдивски хотел.

Момчето е положително и има бизнес, похвали младоженеца класната на 12. А в СУ „ Найден Геров” - Анна Касабова. А на булката абитуриентка пожела на добър час и в фамилния живот, написа " Марица ".

Вчера всички учебни заведения изпратиха зрелостниците си в последния образователен ден за дванайсетокласниците през тази образователна година. За първи път випуск 2018 в СУ „ Найден Геров” оставя подарък на школото си. В огромното междучасие зрелостниците засадиха брезичка край спортните уреди в двора на учебното заведение. Както се поставя в махалата, събитието бе увековечено от фотоапарати и видеооператор.



Идеята за дръвчето е напълно на учениците, описа учителката Анна Касабова. Преди 4 години тя поела едната от двете паралелки зрелостници с деца от 3 разнообразни учебни заведения - " Найден Геров”, „ Пенчо Славейков” и „ Димчо Дебелянов”. Повечето възпитаници в нея били девойки и класната все треперела дали ще ги удържи да не се изпоженят. Вчера регистрира, че от 22-ма по лист сполучливо приключват 20, а 12 ще държат матури.



На изпроводяк шефът Емил Начев им пожела да се трансфорат в елита на квартала, където малко младежи взимат тапия за приблизително обучение. Той им заръча да станат интелигенцията, която да издърпа напред и цяло „ Столипиново”.

В 12. А към този момент има няколко мераклии, които ще пробват да учат за преподаватели по физическо образование в Пловдивския университет. За втората наложителна матура зрелостниците от квартала са избрали най-много дисциплините биология, философия и история.



Без значение кой е издържал и кой е разкъсан, на сутринта след абитуриентския бал 12. А поема за 5 дни в турския курорт Кушадасъ. А Мелиса към този момент прави проекти и да замине за европейска страна, щом вземе дипломата си в ръка.

Гайда пък писна на изпращането на зрелостниците в Професионалната гимназия по автотранспорт „ Гоце Делчев”. Целият 12. А клас на инж. Виолета Величкова се провел авансово и момчетата взели чартърен национални носии. В последния образователен ден бъдещите техници по транспортна техника развяха трикольор и увлякоха целия випуск в хоро.

И за Автото тази година провокациите са 2 в 1. Докато " Столипиново " съчетава абитуриентски бал и женитба в един ден, за момчетата от професионалната гимназия вкупом предстоят втората матура и балът. На 23 май в 8 часа сутринта те ще се явят на изпитите по предметите, които са избрали за втората наложителна матура по избираема дисциплинираност. Щом изтече времето за теста, хукват да се гласят за бала, който е същата вечер в " Тримонциум ". На него зрелостниците са поканили целия екип на школото във връзка на 50-годишнината на учебното заведение.

Английската в ресторанта с фланелки от 20 лв.

Английската гимназия съблюдава традицията си да изпрати зрелостниците, като пусне балони с хелий и гълъби в небето. Преди това всяка паралелка насочи своето прощално обръщение и чу упътванията на шефа Николай Радев в навечерието на огромните тържества, с които школото ще означи 60 година Зрелостниците от цялостен един клас избраха да дойдат с бели тениски в последния образователен ден, а със спестените пари от тоалети да платят курс по британски на три деца в неравностойно състояние. Инициативата им е настрана от акцията „ Панаир на добротата”, в която за поредна година ученици на Руската гимназия направиха същото. Там 180 от общо 215 зрелостници си купиха фланелка за 20 лв., вместо марков тоалет, а събраните средства ще са в поддръжка на благородна идея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР