Сватба чука на вратата на шеф Виктор Ангелов, узна HotArena.След

...
Сватба чука на вратата на шеф Виктор Ангелов, узна HotArena.След
Коментари Харесай

Честито! Шеф Ангелов се сгоди

Сватба чука на вратата на началник Виктор Ангелов , разбра HotArena.

След дълги години взаимно общуване с половинката му Наталия, кулинарят въпреки всичко се престрашил и й предложил брак. Въпреки, че двамата са дружно повече от десетилетие, той към момента не е сбъднал фантазията й да се види като младоженка. 

Кулинарният гуру нееднократно е споделял, че в действителност Наталия е неговата ученическа обич и за пръв път орисите им се преплитат, когато са едвам 13-годишни , по комшийска линия в Люлин. Наталия обаче не отвръщала на възприятията му, а в следствие се хванала с негов другар, от който има две деца. 

Едва години по-късно, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача-звезда. Двамата имат дъщеричка Натали. Той гледа и другите й две деца като свои и ги назовава " сина ми " и " щерка ми ". За момента обаче никой от наследниците му не е тръгнал по неговия път, написа Ретро. 

Доведеният му наследник бе измежду най-силните кандидати за премия в " Игри на волята ", само че поради травма на крайници отпадна малко преди финала. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР