Сватба чука на вратата на бившия премиер Сергей Станишев. Лидерът

...
Сватба чука на вратата на бившия премиер Сергей Станишев. Лидерът
Коментари Харесай

Сергей Станишев вдига сватба

 Сватба чука на вратата на някогашния министър председател Сергей Станишев. Лидерът на ПЕС се готви да посрещне снаха, а " Менделсон “ може би ще зазвучи за него още в границите на тази година, защото 2020-а от нумерологична позиция ще бъде една от най-предпочитаните от младоженците за бракосъчетание поради дублирането на едни и същи числа.

До олтара следва да се разноски доведеният наследник на Станишев – Венцислав. Той е по-големият от двете деца на брачната половинка му Моника от първия й мъж, които учат в чужбина. Макар да не са му биологични наследници, експремиерът ги отглежда като свои. Когато са в България, отсядат в неговия дом. Те са неизменима част и от фамилните екскурзии и почивки.

За бъдещата снаха на Сергей не се знае съвсем нищо, като се изключи че се споделя Албена. С Венцислав се познавали от много време, преди да се влюбят. Съвсем неотдавна обаче доведеният наследник на Станишев си разреши да покаже обществено обичаната си, въпреки че през дългите години, в които околните му са под светлините на прожекторите, той странеше умишлено от славата.

И двете доведени деца на някогашния началник на Българска социалистическа партия се схващат отлично с родните му наследник и щерка. Малките Дария и Георги умирали за кака си и батко си и ги очаквали постоянно с неспокойствие да се завърнат от чужбина. Самият Станишев постоянно избира негова дама по значими събития да бъде освен брачната половинка му, а и нейната дъщеря.

За последно той я показа пред елита на партията по време на огромното завръщане на сцена на Стефан Данаилов, състояло се единствено половин година преди той да ни напусне вечно. Тогава социалистите се събраха в Народния спектакъл, с цел да изгледат последната роля на Ламбо в постановката " Актрисата “ и да вдигнат тостове дружно на коктейла по-късно. На събитието Сергей пристигна с доведената си щерка, а не с жена си, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР