Сватба, блясък, лъскави дрънкулки и... клетви във вечна любов. Това

...
Сватба, блясък, лъскави дрънкулки и... клетви във вечна любов. Това
Коментари Харесай

Ай сега да видим колко трае любовта! Родителите на Карен решиха - спират му парите със Златка: Оправяйте се сами!

Сватба, искра, лъскави джунджурии и... обети във безконечна обич. Това бе сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян, а булката към този момент виждаше " тузарското " си бъдеще, чаак до старини... Е, още в първите дни след венчавката обаче гръмна непредвидена новина - кранчето на младоженците стопира.

Защо " кранче " ли?! Ами, тъй като се оказа, че парите на сладкия Каренчо, идват от мама и тате, които са богати. Те угаждали на сина си и му осигурявали живот като на царче, даже и по време на връзката му със Златка. Не вярвали обаче, че ще се стигне до женитба.

В мига, в който сватбата се оказа факт, родителите на Карен избухнали. Както знаем, те даже не участваха на събитието, което приказва повече от всички думи на света. И, в последна сметка, решили, че цоцането на парите им е било дотук.

" Край! Това беше. Свекърите на Златито повече няма да играят ролята на дойни крави и са им споделили да се оправят сами. Да, те ще оказват помощ и ще дават всичко, което е нужно, за дребния си внук - Каренчо, само че са били пределно ясни, че синът им и жена му би трябвало да си вадят прехраната сами. Искат почивки - да си ги платят. Искат маркови облекла - да си ги купуват със свои пари. Ей по този начин ще стане ясно какъв брой трае " безконечната обич " и дали снахичката ще разлюби сина им още преди първата годишнина ", разясняват близки до арменеца източници.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР