Свързването на моето име с арестувания британец беше активно мероприятие,

...
Свързването на моето име с арестувания британец беше активно мероприятие,
Коментари Харесай

Албена Симеонова, ДБ: С активни мероприятия опитват да разклатят коалицията ни

Свързването на моето име с задържания британец беше интензивно мероприятие, за евентуално да се окаля обединението, която аз съставлявам. Това съобщи в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от Демократична България Албена Симеонова, чието име бе забъркано в абсурда със арестувания по съмнения в тероризъм Дейвид Бодил.

Трябваше да се случи нещо такова, с цел да може хората да схванат за хубави и позитивни законодателни начинания – законопроекта за изменение и допълнение на Закона за наркотичните субстанции, счита депутатът от „ Демократична България “. Симеонова засяга предлагането да бъде позволена преработката на промишлен коноп.

„ Много сериозен интерес от страна освен на медиите, само че и на хората – толкоз мои сътрудници (аз съм аграрни производител) се изричат в моя поддръжка “, означи тя.

Симеонова е уверена, че и въпросът „ Nexo ” има за цел да разклати обединението. Но не има вяра, че това ще бъде реализирано.

 
Демократична България е доста открита - и казусът „ Nexo ”, и този случай (британския жител – бел. ред.)... Ние нямаме какво да крием, в действителност няма нищо скрито. При „ Nexo ” всичко е на уеб страницата на обединението, в никакъв случай не е било крито, става въпрос за дарения на частни лица.
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР