Свързаността е нов стимул за икономиката - това заяви председателят

...
Свързаността е нов стимул за икономиката - това заяви председателят
Коментари Харесай

Българската делегация пристигна във Виетнам

Свързаността е нов тласък за стопанската система - това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков в провинция Нин Бин, където се срещна на високо политическо равнище с член на централния комитет на партията.



Двамата дадоха поръчка за по-тясно съдействие в региона на търговията, туризма, високите технологии и образованието.



Във Виетнам българската делегация постави венец пред паметника на героите и мъчениците и посети мавзолея на президента Хо Ши Мин.



" С влизането в действие на съглашението за свободна търговия и отбрана на вложенията и отпадането на митата от двете страни е показателно метода, по който и стокообмена се усилва сред Виетнам и Европейски Съюз. А за нас е извънредно значимо зоната на Югоизточна Азия както в учредителен аспект със страните от АСЕАН да бъдат все по- утвърждавани и все по-развивани, тъй като района на югоизточна е извънредно динамичен и забавен. имаме опция да се срещнем със социално-икономическото развиване на Виетнам в търсенето на нови благоприятни условия за туризъм, за обучение, само че и опцията за обмяна на опит за районна политика ", съобщи Росен Желязков - ръководител на Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР