Свързани новиниМъжът, обрал апартамент посред бял ден на булевард

...
Свързани новиниМъжът, обрал апартамент посред бял ден на булевард
Коментари Харесай

Дръзкият апаш, обрал жилище посред бял ден в Кършиака, “атакувал“ още два апартамента

Свързани вести

Мъжът, обрал апартамент измежду бял ден на бул. " Васил Априлов " 146, към този момент е арестуван. Той е 36-годишен и е остарял познайник на полицията, научи медията ни.
Прочетете още
Апашът, който невъзмутимо пред погледите на поданици на входа си потегли с тв приемник в ръка, е претарашил още два жилището. Едното жилище още веднъж е на същия бул.. Посегателството стана при започване на ноември, като камери от хранителен магазин запечатаха лицето на крадеца.

Припомняме, че  жертвата е жена, живееща на 4-тия етаж в блока. Пловдивчанката е не запомнила ключовете си на входната врата извън. Междувременно чужд мъж се е шмугнал около живущите и се е качил с хората в асансьора.

 Пред наш кореспондент жителите на жилищната постройка споделиха, че мъжът не е будил съмнение, защото в блока се правят ремонтни действия и се е предполагало, че е нечий занаятчия. Хората описаха, че най-вероятно апашът случайно е решил да " инспектира " входа.

Мъжът отмъкна тв приемник, екран и кожено яке. Взел е и дребни полезности, които са били на антрето.С чанти цялостни с непознатите движимости, смелият апаш напусна блока със спокойна походка.

 

Месец по-късно крадецът е арестуван. Наш кореспондент научи, че още при задържането му, той  е признал за обира, както и за още два. През ноември престъпно проявеният и осъждан мъж влезнал по еднакъв метод в други два жилището – още веднъж в Кършияка и край парк „ Цар Симеонова градина “.  От тях съумял да задигне тв приемник, два мобилни телефона и разнообразни движимости.

36-годишният е бил разпознат точно по якето, откраднато от жилището в Кършияка, научи още наш кореспондент. По непотвърдена информация, единствено дни преди обирите, крадецът е бил освободен от пандиза.

По време на задържането му, той е дал пояснения и по какъв начин е работил - дебнейки за отключени порти или забравени ключове. Що се касае до " плячката " - незабавно е била залагана в заложни къщи, а парите – проиграни.

С разпореждане на наблюдаващ областен прокурор причинителят е притеглен като обвинен и наведен в ареста за период до 72 часа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР