Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на БТВ

...
Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на БТВ
Коментари Харесай

Мицов за Цитиридис: Чалгарите бяха 70% от всички гости, но той не е виновен, Додо е явление

" Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на БТВ беше, най-малко съгласно мен, от дълго време предизвестено ". Това написа в обществената мрежа Facebook музикантът Венци Мицов. И изясни:

" Работил съм много време в разнообразни малките екрани и знам, че когато стартират да ти местят слота, да ти понижават времето и по този начин нататък, това предвещава краят.

В случая с шоуто на Додо обаче отговорен не е водещият, тъй като, съгласно мен, той бе свежа глътка въздух измежду мухлясалия свят на втръсналите до гибел телевизионни селебритита.

Проблемът е в БТВ. БТВ взеха млад стендъп комедиант с много сериозен журналистически бекграунд - подготвена формула за остро шоу - и го вкараха в една корпоративна мръсотия, в която чалгарите и “звездите " от сериали и риалитита на самата телевизия бяха несъмнено 70 % от всички посетители.

И по този начин, вместо да основат артикул, който всички да желаят да гледат, БТВ сътвориха късно вечерно допълнение към недъгавата си в последно време програмна скица.

Това е тъжно. Защото в предаването работеха читави хора, бендът беше добър, а Додо е събитие - познавам го от времето, когато беше напълно младо момче и бачкаше в " Офнюз ". И когато беше главният отразяващ вандалските изстъпления на Волен в НАТФИЗ.

Въпросът “а в този момент накъде " не е към Додо Цитиридис. Той към този момент е име, може доста неща и занапред, съгласно мен, ще покаже изцяло себе си.

Въпросът е към БТВ - в този момент накъде? Към следващата ви пластмасова телевизионна режисура? В която отново ще каните едни 10 индивида непрекъснато, до обратен тласък - до момента в който всички останали спрат изцяло да гледат телевизия?

И с това приключвам. Едно време, до момента в който бях бендлидер и ководещ в едно шоу на една от дълго време несъществуваща телевизия, румънските ни шефове все ни споделяха - “искаме врачки, плеймейтки и поп-фолк певици ". Това беше рецептата за триумф.

Телевизиите са тъпи, тъй като всеобщият усет е подобен. Ако желаете “умни " малките екрани, спрете да гледате като телета в екраните и започвайте да четете книги, мамка му…

И триумф на Додо! Той е читаво момче и ще му се получи каквото и да захване ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР