Свалянето на от поста председател на Народното събрание беше замислено

...
Свалянето на от поста председател на Народното събрание беше замислено
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Премахването на Никола Минчев провали плана за съставяне на нов кабинет в това НС

Свалянето на от поста ръководител на Народното събрание беше замислено и извършено от Движение за права и свободи като проява на мощ от новото болшинство. Този нахален ход доуби изпълнителите от Има Такъв Народ и провали проекта им да сформират нов кабинет в този парламент. Това сподели Димитър Делчев, ръководител на Движение " България на жителите ", в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТВ1 и ТВ+.

С гласуването си през вчерашния ден ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " образуваха " Коалиция на старите ". Тяхната най-важна цел в този момент е връщане на хартиеното гласоподаване и с него на операциите на избори. Ако по този метод си обезпечат болшинство в идващия парламент, считат да убият всевъзможни старания за битка с корупцията и за обезпечаване на енергийната самостоятелност на България от Русия, безапелационен е Делчев.

Според ръководителя на ДБГ към този момент би трябвало да се изследват благоприятни условия за общи дейности на обединенията, които поддържат евроатлантическия път за развиване на България. Промяната ще е допустима, когато се научим да работим дружно, колкото и да е мъчно по тези географски ширини, приключи Делчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР