Свалянето на килограми не е лесна задача и много от

...
Свалянето на килограми не е лесна задача и много от
Коментари Харесай

2 природни продукта, които ще ви помогнат да постигнете перфектна фигура

Свалянето на килограми не е лесна задача и доста от нас са склонни да не помнят значимите хранителни артикули, които ни оказват помощ да отслабнем. Решихме да ви представим 2 такива продукта, които би трябвало да включите в менюто си, в случай че желаете да поддържате здравословно тегло.

1. Ядки

Въпреки че сте положили доста старания за понижаване на тежестта, най-вероятно ще изберете да се откажете, в случай че не виждате някакъв резултат. Това е доста разочароващо, само че не е нужно да го вършиме повече.

Изследвания на държавния университет в Луизиана демонстрират, че хората, които ядат ядки всеки ден имат 25% по-малък късмет за наднормено тегло. Хората, които употребяват ядки имат по-нисък показател на телесна маса и по-добри равнища на холестерол.

Вероятно си мислите " Това е полуда! Всички типове ядки са цялостни с калории и мазнини. " Но това не е правилно. Ядките са богати на растителни протеини и моно- и полиненаситени мазнини, тъй че ядките са храна, която фактически потиска апетита.

В допълнение към многочислените преимущества, шепа ядки ще ги кара да се чувствате задоволени: ще ядете по-малко и ще отслабвате по-ефективно.

Само 1/3 чаша ядки дневно могат да ви дадат доста от значимите витамини, минерали и сила през целия ден.

Всички тези обстоятелства вършат ядките една от най-здравословните храни, които може да ядете като следобедна закуска или сред храненията.

Напитка за преди сън

Тези два продукта, сварени и изпити преди лягане подкрепят лесното намаляване.

Съставки:

2 супени лъжици мед

1 супена лъжица канела

250 мл вода

Оставете водата да заври, прибавете канелата и оставете да ври още няколко минути. Оставете разтвора да изстине. Добавете меда. Разбъркайте и пийте по половин чаша преди лягане.

2. Тази напитка оказва помощ също при:

Инфекции на жлъчния мехур

Високи равнища на холестерола

Сърдечни болести

Артрит

Подобрява имунитета

Настинки

Стомашни болки

Грип

Акне

Косопад

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР