Свалянето на килограми е нещо, което всеки от нас е

...
Свалянето на килограми е нещо, което всеки от нас е
Коментари Харесай

Тя тежеше 160 килограма, а сега е по-секси от всякога (Снимки)

Свалянето на килограми е нещо, което всеки от нас е правил в някакъв миг от живота си. Разбира се, другите хора желаят да смъкват разнообразни килограми, което се отразява на метода, по който ги смъкват и времето, за което реализират мечтаните резултати. Днес ще ви представим историята на една жена, която тежеше 160 кг, а сега е 65. Впечатляващо е меко казано, а историята й несъмнено е мотивираща.

27-годишна жена от Лисмор, Нов Южен Уелс, тежала 160 кг, пишат от zdrave.to. Точката на изкривяване за Лора Дюрхайм да се пребори с тежестта пристигнала, когато се пробвала да се качи на една от атракциите в увеселителния парк Dreamworld и не могла да се побере в седалката. Следващата седмица дамата решила да преразгледа диетата си и да спре да приема нездравословна храна. Лора свалила 95 кг.

На 25-годишна възраст дамата се чувствала „ ужасна “ и „ депресирана “ поради размерите си. Тя била диагностицирана с високо кръвно налягане, ранна намеса за диабет и тежък поликистозен яйчников синдром. „ Бях на антидепресанти. Спях прекомерно доста и постоянно бях изтощена. Сутринта закусвах руло от салами и къс. Обядът ми беше от „ Макдоналдс “, нормално огромна порция. Вечерята ми беше същата като обяда или доста сходна “, споделя тя.

През целия ден тя можела да изпие някъде сред три и пет литра кока-кола и непрестанно да яде нездравословна храна. Всичко това обаче се трансформирало, когато тя почнала да посещава близката фитнес зала, стимулирана от брат си. „ Бях ужасена. Получих проект за подготовка, само че бях прекомерно уплашена, с цел да го направя сама, тъй че се придържах към бягащата пътека. Чувствах се толкоз не на място. Плаках няколко дни, откакто си потеглих. Първо бях ядосана, когато се огледах “, споделя тя.
 Тя тежеше 160 кг, а в този момент е по-секси от всеки път (Снимки)

„ Не можех да схвана за какво изобщо жена с осми размер ще върви на фитнес. Скоро обаче разбрах, че ходенето на фитнес не постоянно е обвързвано с намаляване, всеки има разнообразни аргументи, като физиология, тонус, тренировки за разнообразни надпревари или както неотдавна ми беше казано „ да се махна от децата “, споделя Лора.

След като се свързала с персоналния си треньор, тя почнала да тренира в частна стая, без да желае да бъде гледана от други хора. „ Сега обичам фитнеса. Ако пропусна един ден, се усещам извънредно отговорна, не дремя добре и откривам, че съм по-плоска. Запозната съм с цялото съоръжение и съм научила толкоз доста и не преставам да узнавам нови неща всеки ден “, прибавя тя.
 Тя тежеше 160 кг, а в този момент е по-секси от всеки път (Снимки)

„ Залата за мен в този момент не е единствено загуба на тегло. Тя резервира здравия ми разсъдък и аз в действителност имам вяра, че ми оказва помощ душевен “, споделя още дамата. Лора стартира да вижда физически промени след 12-месечен курс и скоро по-късно спряла медикаментите си. Сега тя посещава залата най-често заран и разделя времето си сред кардио, тежести или примес от двете.

Сега, когато е 65 кг, тя яде специфичен шейк за закуска, плодове или бъркани яйца, обядът й е формиран от салата, а вечерята й е най-вече пиле и зеленчуци. „ През деня закусвам плодове и ядки и пия вода, която ме държи цялостна “, споделя тя. Най-добрата част от пътуването на Лора е новият живот, който тя е преоткрила. „ Правя неща, за които си споделях, че са глупави и не ме интересуват, тъй като не можех да ги направя. Изкачих се на връх Уорнинг и бях на 10 километра от Голд Коуст “, прибавя дамата.

„ Вече имам късмет да пребивавам, мога да възнамерявам доста неща и мога да пазаря във всички магазини, тъй като се съдържам в тези размери. Единственото ми страдание е, че не започнах по-рано “, споделя тя. „ Призовавам всеки, който не е благополучен със себе си по каквато и да е причина, да не губи различен ден и да не отсрочва нещата. Ако го желаете задоволително доста, можете да постигнете всичко “, прибавя Лора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР