Свалянето на доверието от правителството на Радев е пряка намеса

...
Свалянето на доверието от правителството на Радев е пряка намеса
Коментари Харесай

Борисов: Откъде накъде ще се коментира управлението?

Свалянето на доверието от държавното управление на Радев е директна интервенция в независимостта на управляващите, сподели министър председателят Бойко Борисов в коментар на решението на президента да смъкна доверието си от държавното управление.

" Все едно аз да кажа, че смъквам доверието от кмета, той си е спечелил изборите. Откъде накъде ще се разяснява ръководството на няколко политически партии, спечелили изборите по легален метод? Всички социологически организации: червени, пембени, дават,че ГЕРБ е първа политическа мощ. Той не дава доверието, че да го смъква. Хабите ми силата, не ме интересува “, добави той.

" С президента Румен Радев нямаме на никое място пресечни тъкмо, с изключение на безсмислените консултативни препоръки, където в никакъв случай нищо не се е решило ".

" Благодаря за поддръжката на президента до момента, очевидно до момента ни е подкрепял " , разяснява от своя страна министърът на стопанската система Емил Караниколов.

" Ние имаме проблем в политическия хайлайф във връзка с държавността, сами си нямаме доверие, пък желаеме доверие от жителите ", добави Караниколов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР