Сваленият управител на НЗОК Станимир Михайлов обясни, че сам е

...
Сваленият управител на НЗОК Станимир Михайлов обясни, че сам е
Коментари Харесай

Станимир Михайлов: Сам подадох оставка, няма натиск

Сваленият шеф на НЗОК Станимир Михайлов изясни, че самичък е подал оставката си и решението му не е било под напън. В това се усъмниха депутати от ГЕРБ.

" Оттеглянето на моята оставка е мой персонален акт и тя е основно заради това, че изискванията, поради които я подадох преди време, не бяха спазени. Това дали подписът е мой - изрично е мой. Аз просто дадох оставката на момчето, което я внесе в деловодството на Народното събрание. Най-странното за мен е, че ме позволиха до залата, само че не ми дадоха опция да приказвам. И още по-странното, което не ме учудва. "

Днес, по-рано, се разигра следващият екшън в Народно събрание, откакто се оказа, че Михайлов отдръпнал оставката си минути преди Народното събрание да я гласоподава. Точката беше импортирана изненадващо в дневния ред на Народното събрание. Така Здравната каса въпреки всичко ще има нов началник.

Оставките и на шефа на Касата, и на заместника му, са импортирани в Народно събрание още през декември. Досега са били " на трупчета ".

Станимир Михайлов е номинация на ПП-ДБ, като демократите се оповестиха срещу гледането на оставката в случай, че е оттеглена.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР