Свалени са два украински хеликоптера Ми-24 близо до побратимения с

...
Свалени са два украински хеликоптера Ми-24 близо до побратимения с
Коментари Харесай

Свалиха украински хеликоптер край побратимения с Враца град Суми

Свалени са два украински хеликоптера Ми-24 покрай побратимения с Враца град Суми и селището Урожайное. Във въздуха бяха унищожени и 24 украински безпилотни летателни апарата, съобщи представителят на армията ген. Игор Конашенков, представен от ТАСС.
Части на съветската войска с високоточно оръжие извадиха из строя летищата в Полтава и Днепър. Това е станало от ракети, изстреляни от изтребители.
Отделно съветските елементи унищожиха с високоточно оръжие с огромен обхват хранилища с бензин и дизелово гориво в петролната рафинерия в Кременчуг, обслужваща украинската група войски в централните и източните региони на страната. Изстреляните ракети са били с въздушно и морско базиране.
Конашенков разгласи още, че частите на ДНР са завладяли по-голямата част от селището Новобахмутовка, не престават боевете с отстъпващите елементи на украинската 25-та обособена въздушно-десантна бригада. При нощните боеве са убити до 40 украински бойци, унищожени са танк и два мотопехотни взвода, както и минохвъргачна батарея, съгласно съветските управляващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР