Свалената от ефира на БНТ журналистка Валя Ахчиева не си

...
Свалената от ефира на БНТ журналистка Валя Ахчиева не си
Коментари Харесай

Помните ли Валя Ахчиева: Кара BMW за 150 бона и къта милиони

Свалената от ефира на Българска национална телевизия журналистка Валя Ахчиева не си търсела настървено нова работа, тъй като на процедура била милионерка, издават нейни сътрудници. Бившата водеща на „ Открито “ нямало да показа ориста на също освободените от служба Ани Цолова и Милен Цветков (който стигна до просешка тояга), тъй като работата ѝ в малкия екран напълно не била единственият ѝ източник на приходи.

Освен със свадите на професионално равнище Ахчиева е известна с тези от персонален темперамент, които са свързани най-много с високия ѝ стандарт на живот. Неотдавна телевизионерката бе разкрита, че в извънработно време натиска газта на поръчково златисто BMW за 150 бона. Преди него тя още веднъж сядала зад кормилото на джип от същата марка. Такава кола с едната заплата няма по какъв начин да се купи, безапелационни са сътрудниците на журналистката. А защото публично мадам „ Открито “ не е признавала да има кредитоспособен мъж до себе си, въпросът по какъв начин си разрешава живот с сходни екстри, е тематика номер №1 измежду клюкарите в Българска национална телевизия.

Освен със скъпите коли, които от много време кара, Ахчиева се слави и с афинитета си към модата. Запознати разкриват, че имала цяла сбирка първокласни палта от естествени кожи, напомнящи ранната Алла Пугачова, за които нейни колежки настояват, че през годините пръснала съвсем 50 хиляди лв.. Често в студиата на Българска национална телевизия се появявала и с чанти в искрящи цветове на обичания си дизайнер Джорджо Армани, които вървят приблизително по 700-1000 лв. за численост.
Преди години журналистката влезе в окото на бурята с упоритостите си да нагази в огромния бизнес. Тогава стана ясно, че е притежателка на 100 декара гори до село Рударци, оценени от експерти на стотици хиляди левове.

Мястото е известно като пернишкия Бевърли Хилс поради обстоятелството, че редица заможни нашенци, измежду които Ани Салич, Мая Манолова, Весела Лечева, имат покои там. Ахчиева разгневила грубо локалните поданици с концепцията си да построи цех за преправка на боклуци, без да вземе поради екологичните правила. Нейната компания, която беше намерила испански вложители, искаше да построи оборудванията над обитаемото място. Селото, което се слави с хубавата си природа, реагира остро на бизнес проектите на журналистката, а кметът даже я заплашил с бомба, като след това общината осуетила градежа на завода.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР